Erre büszke lehetek?

Figyelt kérdés

Szakközép: Környezetvédelmi szakember

Egyetem: Antropológus, geológos, orvostani szakértő

Te ezekre a végzettségekre büszke lennél?

2009. dec. 27. 13:23
 1/8 anonim válasza:
100%

persze

ügyes vagy

2009. dec. 27. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Most akkor hány éves vagy?Kinek kell bizonyítani? Mert ha ezek a végzettségek megvannak, akkor 30 körül lehetsz és nem vagy magadban biztos? Egy szakmunkás is éppen olyan büszke a szakmájára, csak jól csinálja azt , amit megtanult.
2009. dec. 27. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Eltartod magadat ezekbol?Anyagilag fuggetlen vagy?Ha igen akkor en is buszke vagyok rad!
2009. dec. 27. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem hiszem el, hogy akinek ennyi végzettsége van az itt dicsekszik vele!
2009. dec. 27. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Én mindenre büszke vagyok amit saját magam teremtettem elő, szereztem meg és tudom hasznosítani. 1 szakmám van, soha életemben nem dolgoztam benne, mert külföldön dolgozom, és nem vagyok rá büszke. Mert nem tudom hasznosítani.
2009. dec. 27. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen legyél rá büszke! Ezek nem azok a fizetős diplomák, amik most annyira elterjedtek. Nekem is van kettő diplomám, és büszke vagyok rá, hogy nem vettem őket, hanem az eszemmel szereztem.
2009. dec. 28. 18:13
 7/8 hayabusa ***** válasza:
Ha megállod a helyed szakmailag, és megélsz belőle, valamint ezzel nem kérkedni akarsz, akkor büszke vagyok rád.És magamra is az lennék, csak én nem szeretem a csontvázakat...Viszont isteni vörösboros marhapörit készítek.Te erre büszke lennél?
2010. jan. 6. 20:36
 8/8 anonim válasza:
Még ha nem is keresel vele, büszke lehetsz, hisz tiéd mindaz a tudás, amit ott tanulhattál! Az egyetemi végzettségű tanárok is büszkék lehetnek magukra, hisz ők megtették, és volt annyi eszük, hogy bekerültek egy egyetemre, már pedig ők sem keresnek jól, de eszük az van, amire büszkék lehetnek. Legyél te is büszke, meg van rá az okod! Mellesleg ebben a válságban igazán kevesen tudnak megélni..
2010. máj. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!