Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek tánctanárként...

Szerintetek tánctanárként meglehet élni a mai világban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tánciskolánál,táncegyesületnél nem,ez saját tapasztalat,de kiegészítésnek nem rossz kereset.Olyan gimnáziumokba,szakközépiskolákba,ahol van tánctagozat és napi szinten több órát is kell tartani,ott esetleg.
2009. dec. 26. 18:41
 2/8 anonim válasza:
81%
Az attól függ mennyire népszerű a tánciskolád. Én járok egy helyre táncolni. Amikor én elkezdtem mi voltunk a 3. csapat, de mostanra már rettentő sokan táncolnak itt és havi 4000 Ft-ot kér minden egyes táncostól és ebből simán megél. Szóval ha ezt szeretnéd csinálni, először valami mást is dolgozz mellette, de ha már jól megy, akár ebből is megélhetsz! :)
2009. dec. 26. 18:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Aham:)és hova jársz táncsuliba?Ahol én néztem mindenütt 7000-9000ft a havidij:(irj akár privátba is engem érdekelne az a suli:)köszönöm
2009. dec. 26. 21:05
 4/8 anonim válasza:

Én Gyöngyösön járok a Zoltán Erika Táncsuliba. De mondom, azmiatt sok a fizetés, mert nagyon sokan járnak mára már. :)

(az előző voltam)

2009. dec. 27. 13:22
 5/8 A kérdező kommentje:
az nem sok:)itt nálunk 7000 ft havonta és nem is Erica c. Monoron nem tudsz ilyen sulit?köszi
2009. dec. 31. 02:21
 6/8 anonim ***** válasza:

jaja. Az ECDS-nél tényleg fizetnek mint az állat. Vagyis gondolom. Mert Nincs túl sok tanár, és rohadt sok gyerek jár hozzájuk. Az én egykori tanárom mesélte, hogy alig van megállás az életében, van, hogy napi 4-5 órája van a szélrózsa összes irányában szétszórva és van amikor fél 9kor kezdődik az óra 1,5 órás és még 2 óra amíg haza ér. Szóval eléggé kemény meló. Edzeni kell hozzá és szinten tartani a tudást.

Jókor kell lenned jó helyen, hogy főállású tánctanár legyél és hozzá jó fizud legyen...

2010. jan. 2. 23:32
 7/8 anonim válasza:
nekem a tanárom rendszeresen kijár küldöldre hajókon tanítani és nem kevés pénzzel jön haza,és még szórakozik is :D
2010. márc. 27. 23:46
 8/8 A kérdező kommentje:
ez nagyon jol hangzik:)
2010. márc. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!