CNC esztergályos mellékállást mennyiért érdemes vállalni?
Figyelt kérdés
Üdv. Mindenkinek!
Győrben dolgozom CNC esztergályosként.Egy olyan kérdésem lenne hogy mellékállást szeretnék vállalni.Mivel ismerős,ezért nem az a célom hogy anyagilag lenyúljam.Segítség neki is,kis plussz pénz nekem is.A kérdés az,hogy nagyjából milyen összeg lenne a reális,amit kérhetnék? Főállásos netto órabér körüli összeg vagy annál azért jóval lejjebb tegyem a mércét?
Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 26. 15:30
1/4 Joci_27 válasza:
Az ismerős is pénzből él, ahogy te is. Nem kell lehúzni, de szerintem a rendes nettó órabéred körül nyugodtan elkérhetsz.
2/4 anonim válasza:
Ismerősnek én mindig ismerősi áron dolgozom, de annyiért, hogy nekem is megérje.
3/4 anonim válasza:
Nagyokos! a főállású nettódnál min.30%-al többet kérj, ugyanis az ismerősöd nem fizet utánad járulékot,ráadásúl a szabad idődben dolgoznál nála, amit a munkahelyeden túlóra pótlékkal fizetnének.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tanulságos volt eddig mindegyik.Főleg mivel tényleg nem sok tapasztalatom van ezen a téren.Úgyis annyit ad az ismerős amennyit ő kigondolt,de persze megbeszéljük egymással hogy mindketten jól járjunk a magunk módján...azért volt a kérdésem,mert nem szerettem volna túlságosan alacsony bért mondani,de pofátlanul magasat sem.A nettonál 30%al több azért enyhe túlzás,mert az már nem biztos hogy annyira megérné neki,de egyébként teljesen igaz a meglátás így utólag belegondolva.
2014. ápr. 26. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!