Hogyan kell könyvet írni és piacra dobni?
Kedves olvasó!
Több témát is tudnék feszegetni, amit úgy gondolom érdekes a mai ember számára és hasznos egyaránt. De teljesen kezdő vagyok a témával kapcsolatban, hogy kell elképzelni?
Megírom Word-ben, és utána? Hol, hogyan és mennyiért tudom levédetni? Ha ez megtörtént hol és hogyan, mennyiért készítik el nekem ezt könyv formájában, és hogy kerül ki a piacra? :)
Sok társadhoz hasonlóan téged is a becsvágy vezérel.
Tegyél fel magadnak egy kérdés: mi a célod? Az, hogy az írásod eljusson az emberekhez, vagy az, hogy elmondhasd magadról, hogy könyved jelent meg? Ha erre válaszolsz, akkor kaphatsz több tanácsot is.
# 2/4 válaszoló
Én egy szóval sem állítottam azt, hogy író vagyok. Hogy tökéletes tudással rendelkezem. De ettől függetlenül akkor is vannak olyan élményeim, velem történt cselekmények, és egyéb elképzeléseim amit úgy gondolok, meg kellene osztani a többi embertársammal is.
A kérdésre válaszolj, ha pedig nem nem tudsz, inkább maradj csöndben.
Más részről, nagyon nagy prof lehetsz ha 2 sorból megtudod állapítani azt, hogy én mire vagyok, vagy mire nem vagyok képes. Le a kalappal kedves Anonymus válaszolóm.
Az embereknek nincs pénzük? Ez igaz. Sajnos a legtöbb esetben. De szájról szájra is terjedhet az ige, és ha már 10-ből 2 emberhez eljut az, amit akarok közölni. Már megérte.
Díjaznám, ha a közeljövőben a kérdéseimre történne meg a válasz adás és nem az én képességeimre.
Nekem is 1ből az jött le, nem lesz belőled író:
-értelmetlen a kérdésed
-nem tudod használni a google-t sem
-meghazudtolod a saját mondataidat
-mellőzi az összes megnyilvánulásod a fantáziát
-nem fejezed ki magad elég változatosan
-sőt sajnos inkább egyhangú és alpári a stílusod
Ha tényleg nem a pénz vezérel, akkor csinálsz egy blogot és leírod a történeteidet: kivel találkoztál a suliban, ki kibe szerelmes, mi volt az ebéd, az osztály bikájának ki az újabb hódítása, kinek a labdáját védted ki kapusként a tesiórán, stb.
Levédetni minek, ha a célod a minél nagyobb olvasótábor és az emberek megsegítése...
(Ha komolyan érdekel a téma: [link]
Kiadás piacra dobás:
# 5/6 Időpont ma 19:37 Privát üzenet
Nekem is 1ből az jött le, nem lesz belőled író:
-értelmetlen a kérdésed
-nem tudod használni a google-t sem
-meghazudtolod a saját mondataidat
-mellőzi az összes megnyilvánulásod a fantáziát
-nem fejezed ki magad elég változatosan
-sőt sajnos inkább egyhangú és alpári a stílusod
Engedd meg nekem, hogy reagáljak az üzenetedre.
1. Ha nem tudod értelmezni a kérdésem, akkor nem itt van a gond, hanem a túl oldalon.
2. Miért nem tudom használni? Honnan tudod, hogy én használtam-e, hogy rá kerestem-e már? Tudod nem egy forrásból szedem össze az anyagokat, az információt hanem minél több helyről és embertől.
3. Erre nem tudok mit reagálni. Van egy szint, a hülyeség szintje amire már nem tudok reagálni. Mit hazudtolok meg?
Itt Te vagy az, aki össze-vissza beszél, s nem én.
4. Egyre nehezebb dolgom lesz látom. Milyen fantáziáról írsz nekem kedves olvasó? Én nem egy fantasy regényt akarok írni, hanem saját tapasztalatokat, élményeket. Nincs szükségem fantáziára (ami egyébként bőségesen akad)
ahhoz, hogy írjak egy könyvet.
5. Azért, mert nem használok akár szak vagy egyéb speciális szavakat egy ilyen oldalon, azért mert próbáltam egyszerűen feltenni a kérdést, akkor az azt jelenti, hogy én ilyen egyszerű ember lennék? Valóban elgondolkodtató.
6. Egyhangú a kérdésem? Borzasztóan röstellem. Alpári a stílusom? Nem gondolnám. De kulturáltabban már nem tudok hogyan reagálni az ilyen " válaszokra "
Akkor én is elmondom egy két mondatban mit gondolok rólad, ha már Te, ilyen ismeretlenül tudsz másokat elemezni.
Több opció is eszembe jutott.
1. verzió: Fiatalabb korban járó tanuló/hallgató, aki roppant okosnak képzeli magát, talán még irodalomszakon is tanulsz, és unalmadban feljársz az efféle oldalakra, hogy kitudj bontakozni, mert a valóságban... nem is folytatom
2. verzió: munkanélküli vagy, mivel semmi elfoglaltságod ezért számodra kielégítő az, hogy mások kérdésinél provokációt, feszültséget generálsz.
3. verzió: mozgássérült vagy, nincs életed és itt éled ki magad.
4. verzió: egészséges vagy ha még nem is teljesen, van munkád is, de mivel a rossz, alacsony fizetésed mellett nem tudsz sehova sem kimozdulni szombaton, ezért inkább az olcsó, lassú interneteden kötekedsz.
Vitatkoznék veled 2-es válaszoló : Ma nagyon sok tökéletesen alkalmatlan, unalmas könyvek ezreit kiadó író van !
Kérdező még lehet belőled író, ha rengeteget fejlődsz, de ettől függetlenül, ha nem találsz egy mecénást lehetnél Agáta Kriszti is sosem sikerülne kiadni semit se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!