Call centeres meló?
Figyelt kérdés
Annyi van belőlük, hogy akaratlanul is jelentkeznék rájuk. Sokszor kell valami értékesíteni, de van ahol csak a bejövő hívásokat kell kezelni. Mennyire életképes egy ilyen meló és mennyi ideig lehet megmaradni?2014. ápr. 23. 16:50
1/9 anonim válasza:
szerinted miert keresik lepkehaloval a melosokat ezekre a melokra? mert az aljanal is aljabb, altalaban hideghivasokkal kell ismeretleneket ravenni valamilyen ocska szolgaltatas igenybevetelere, napi 8-10 oraban, 4 orara bejelentve, minimalberert, egy utolso senkihazi nyikhaj 'menedzser' ostorcsattogtatasara, utemre, szigoru kvotarendszerben. a legtobben par honap alatt abbahagyjak, nem eleg hogy sz*r melo, hanem fizetni sem nagyon szeretnek.
2/9 anonim válasza:
Én is kb olyan dolgokat hallottam róla mit az első leírt.
3/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm csinálta, Ausztráliáig menekült... :D
4/9 anonim válasza:
Én voltam call centeres, biztosítónál, kizárólag bejövő hívásokat kellett kezelni. Van, aki az örökkévalóságig bírja, de én másfél év után átkértem magam a back office-ba, mert már elfogytak az idegeim. Mindenestre érdemes megpróbálni, mert nem olyan rossz, de egy idő után szerintem mindenkinél betelik a pohár. Én kimenő hívást nem csinálék, az tuti (pár napra próbáltam kutatást végezni, de nagyon nem feküdt az, hogy hívogatni kellett az embereket).
5/9 anonim válasza:
Ahol bejövő hívásokat kell kezelni, az szerintem nem vészes. Nem csak idióta munkák vannak, van call center a futárszolgálatoknál, ahol Pista bácsi hív, hogy hol a csomag, nézzük meg. Utazási irodák, repjegyfoglalás, autószervíznél munkafelvétel stb. is létezik nem csak biztosítás meg ócska holmik tukmálása. :)
6/9 anonim válasza:
Ha rendszeresen szeded a lesz*rom tablettát, simán kibírod.
Nem egy álommeló, de azért jobb, mint árkot takarítani nyegyvenhétezerért.
7/9 anonim válasza:
Pedig ez épp egy olyan meló, hogy rátermettség kell marketing szempontból! Először magad kell eladni, aztán a terméket. Szóval ide épp nem kéne mindenkit beengedni.
8/9 anonim válasza:
Nem minden call centeres állás telemarketinges, szerencsére.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tudsz olyat?
2014. ápr. 25. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!