Nem :D
Mérnök végzettséggel lehetsz,még fizikusival sem. Fizikia BSC=főiskolai fizika tanár -.-
Ezt az első válaszolót nagyon nem értem. Igazából tökmindegy,hogy benne van-e a pozíció megnevezésében a mérnök szó,vagy nincs,én több olyanról hallottam,ahol fizikusokat alkalmaznak mérnökök helyett. A BSc pedig abszolút nem azt jelenti,amit leírtál. Ez egy alapképzés, ha tanárnak akarsz menni,akkor is menni kell továbbtanulni MA-ra (ami az MSc tanári megfelelője),de ez mindenhol így van,nem csak ezen a szakon.
Mindenesetre ha volt ilyen órád és elég jól értesz hozzá (ha van gyakorlatod belőle,akkor meg pláne),akkor megpróbálhatod,de az tény,hogy MSc-vel lenne csak igazán esélyed rá.
Sehol se igazán a végzettség a fontos,hanem a tapasztalat azon a téren,amit megpályázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!