Szakmai gyakorlatért jár (hat) fizetés? Ti kaptatok? (ha voltatok/vagytok fősulisok/egyetemisták)
Járhat, de nem szokott.
Nem KELL ingyen elvégezni, lehet érte kérni pénzt - csak mivel a cég tudja, hogy neked szükséged van rá általában nem fizetnek érte.
És azt magunknak kell megoldani, ha pl. Kótajban nincs semmi és mondjuk Budapesten nyerjük el a szakmai gyakorlatot?
(vagyis nem helyben van a szakmai gyakorlat)
Albérlet, busz,akármi, hallgatót terheli?
Én a BME-re jártam, ott az egyetem a 100 fős évfolyamnak biztosított kb. 20 helyet valami lepra cégnél, a többi 80 ember oldja meg úgy ahogy akarja címszóval működött.
Nekünk az egyetem az ég világon semmit nem térített. Szerintem máshol sem, de ennek érdemes utánakérdezni a tanszéken.
Ja,hogy nem neked kellett még plusszba fizetni.:D
Hát,elég, ha az ember más városban kap ilyen munkát és magának kell gondoskodni a lakásért, kajáért, meg a közlekedésért. Ilyenkor még az ember fizet,hogy dolgozhasson.:D Ha nem fizeti az albérletet, nem tud menni.:D
És nem mindenkinek vannak ismerősei abban a városban,ahova menne.
Szerencsére én maradnék a városomban, nem olyan pici.
De igen,jár.:D
Csak minuszban.:D
(mi fizetjük a buszbérletet/egyéb dolgot :D
Tfh. a munka miatt adunk ki plussz pénzt:D)
Lehet fizetést kérni, nem kötelező ingyen dolgozni, de az biztos hogy az egyetem semmi támogatást sem ad.
Az már más kérdés hogyha kérsz fizetést adnak-e.
Tavaly voltam gyakorlaton, nem a suli szervezte hanem én kerestem így kaptam fizetést.
Kérdező iskola sincs ingyen meg kell csinálni ezzel jár aztán kész.
Pénz miatt háborogsz inkább az a szomorú benne, hogy nyaradból elmegy rá 300 nap de haszna semmi nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!