Mit csinál pontosan a banknál aki back office munkatárs?
Gondolom papírmunkákat..vagy mást is? Milyen előképzettség kell hozzá? Azt hallottam,hogy ez tipikusan az a munka,ahova nem kifejezetten kell a közgáz diploma,mégis elég sokat lehet keresni vele (gondolom van is munka rendesen).
Dolgozott már valaki hasonló pozícióban?
Az attól függ milyen területen. Vannak könnyebb és nehezebb, illetve komolyabb végzettséget megkívánó munkakörök és olyanok, melyek könnyen betaníthatóak egy középfokú végzettségűnek is.
Én pályakezdőként dolgoztam két évet back office-on és szerettem annak ellenére is, hogy kicsit túlképzett voltam ahhoz a munkakörhöz.
Én is pályakezdőként, érettségivel, 2 és fél évet dolgoztam egy banknál ebben a munkakörben. A bank biztosított egy szakmai tréninget, ahol megismertük a banki programokat és azokat az ismereteket, ami később kellett a munkavégzéshez. Teljeskörű vállalati hitelügyintézés volt a fő feladatom.
Azért nem mondanám, hogy sokat kerestem vele, de mivel ez volt az első munkahelyem és otthon laktam, így nekem megfelelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!