Mit gondoltok a külföldi munkavállalásról?
A külföldi munkavállalás jó, ha eldöntötted, mit akarsz elérni, és haklandó vagy pár évet beáldozni.Mi több, nem hagyod félbe a melót, míg el nem éred a célod.
A külföldi munkavállalás rossz, ha nem beszéled a nyelvet, nincs konkrét célod, ami erőt adna a napi küzdelmek során. Rossz akkor is, ha külföldön akarod a hátralévő életedet folytatni, mert elveszíted magad. Az otthon igegen less, az új ország meg sose lesz a hazád, te örökre egy idegen maradsz. Mellesleg külföldön a pénzen kívül minden rosszabb. A kaja minősége, nehezen találsz igazi barátokat, örök szerelmet, sese lehet saját otthonod, mert megfizethetetlen, kivéve, ha nagyon jó adottságokkal rendelkezel, és olyan piacon halászol a zavarosba, ahol arabok vagy zsidók vannak és azok cimbik veled. Ilyen a bank és tőzsde szektor.
Én hazaköltözőben vagyok, megvan amiért jöttem, és lépek is haza. Csak akkor jövök vissza, ha még kell egy kis zsé a további fejlesztésekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!