Kulfoldi munka - probaidore is kell alairt munkaszerzodes?
Figyelt kérdés
Kuldtek egy ajanlatot, amin csak az en alairasomnak volt hely. Rakerdeztem, hogy mikor kuldenek olyat, amit ok is alairtak, azt mondtak, nem fognak, mert hivatalos emailben kuldtek az ajanlatot. Kesobb azt irtak, hogy az elso 2 het csak probaido, igy csak utana fogjuk alairni a szerzodest. De a probaidore is kell szerzodes, nem? Atvernek?2014. ápr. 11. 14:19
1/8 anonim válasza:
Szerződés nélkül csak úgy menj bele bármiféle munkába, ha előre fizetnek. :)
2/8 anonim válasza:
Ez nagyon kétélű. Azt a 2 hetet mindenképp végig kell dolgoznod vagy bármikor leléphetsz? Látatlanban semmit..
3/8 A kérdező kommentje:
Lelephetek barmikor, de probaido alatt 3 nappal elotte szolnom kell.
2014. ápr. 11. 14:51
4/8 anonim válasza:
Olyan nincs, a munkaszerzodes akkor is kell, mar csak azert is mert abban van leirva vilagosan hogy mennyi ido a probaido.
5/8 anonim válasza:
Dolgoztam pár helyen 5 évet külföldön.
A következő próbaidők vannak 3,6,12 hónap.
Ez alatt bármikor felmondhatsz.
Egy helyen az első hét felmondtam. Reggel bementem, és azt mondtam ez nekem nem tetszik. Azt mondták jó, kitöltöttem pár papírt, aztán mentem is.
Szerződést adnak, amiben ez benne van, aztán ha letelik a próbaidő, akkor automatikusan átvált.
Nincs olyan, hogy 2 hét múlva adunk.
Főleg nyugaton, ott ezért bezárhatják a céget.
Ez közvetítős munka lefogadom, és egy ft-se fogsz kapni 2 hét után.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kozvetitos munka. De igy is nagyon buzlik az egesz. Gorog hotelrol van szo egyebkent.
2014. ápr. 11. 15:43
8/8 anonim válasza:
Dolgoztam egy hotelben Londonban,mint takarító, már a legelső nap aláíratták a szerződést, de nem kaptam belőle példányt, semmit, a többiek se, akikkel együtt kezdtem, aztán ahogy letelt a 3 hónapos próbaidő, én megkaptam, a többiek nem, pedig ugyanúgy dolgoztunk ott továbbra is, aztán egyszer a menedzser mondta hogy legközelebb az újaknak csak 6 hónap után ad szerződést, engem már nem érdekelt,mert nekem ideadta, de volt aki éveket dolgozott ott úgy, hogy nem kapta meg a szerződésből a példányát, és mikor kérte, hivatkozva arra is,hogy nálunk ez így szokás, azt mondták hogy itt nem, így nem is kapta meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!