Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azok az ineternetes munkák,...

Azok az ineternetes munkák, amelyeknél be kell fizetni 600- 800 Ft-ot, átverések? Van, aki valóban ebben dolgozik?

Figyelt kérdés
Várom a tapasztalatokat.
2009. dec. 20. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nemrég kipróbáltam,kiváncsiságból. Befizettem a pénzt,aztán kaptam egy újabb emailt,amit már végig sem olvastam. Nagy kamu az egész!!!
2009. dec. 20. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tapasztalatom nincs de ha egy munkáért már te fizetsz, akkor rég rossz. Én biztos nem vágnék bele.
2009. dec. 20. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen mind átverés!!!

Amikor átutaltad neki a pénzt, akkor valami kamu-munkát ajánl, vagy elküld neked egy csomó hirdetést, hogy keress munkát, vagy azt ajánlja, hogy te is hirdess és szedj be másoktól 600-800 Ft-ot!!!

Az ilyenek mind csalók!

2009. dec. 20. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Ez ugyan az mint a hasonló MLM elven működő többi sz@rság.
2009. dec. 20. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Tévedés, ez nem egészen MLM! Annak egész más a lényege. Egy sokkal rosszabb dolog: piramisjáték. Amit a magyar törvények amúgy büntetnek. De. A kibúvó az, hogy a pénzért "kapsz valamit".
2009. dec. 20. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Előttem szólónak , nem ugyanaz? Ha csak egy linket kapsz mukalehetőségekkel, az az információ itt az árú...
2009. dec. 20. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor kamu az egész? megáll az eszem.
2009. dec. 20. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem MLM (abból van, ami működik és nem illegális), ez egyszerű csalás, amit büntetnek is, ha lefülelik.

Azért, hogy dolgozhass, nem szokás fizetni, nem kérhetnek pénzt, még munkaerő-kölcsönző se kérhet pénzt az álláskeresőktől.

2009. dec. 20. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Te sem dolgoztál még közvetítő cégen keresztül...
2009. dec. 21. 01:10
 10/10 anonim ***** válasza:

JOGILAG SENKI NEM KÉRHET PÉNZT ÁLLÁSKERESŐTŐL azért, hogy az álláskereső munkát találjon vagy dolgozhasson, se munkáltató, se közvetítő cég, se más. Ha ilyen előfordul, azt jelenteni kell, mert büntetik.

Jelenleg kölcsönzőn keresztül dolgozom, nem kell fizetnem érte. Aki ezért fizet a kölcsönzőnek, az a munkáltató, mert ez részére egy szolgáltatás, hogy ne ő keressen dolgozókat, hanem mást bíz meg ezzel.

Ha kell, előkeresem a jogszabályt is.

2009. dec. 21. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!