Igénybe venné egy férfi masszőr szolgáltatásait?
Figyelt kérdés
Szakképzett masszőrről lenne szó.
A lényeg, hogy kizáró ok lenne-e, hogy a masszőr férfi?
Gondolkozom rajta, hogy részt veszek egy ilyen képzésen, sokan mondták, hogy van hozzá tehetségem, szeretek emberekkel foglalkozni, de zavarna, ha elkerülnének a vendégek azért, mert nem vagyok nő :)
2014. ápr. 10. 09:32
11/14 anonim válasza:
Én most éppen egy férfi masszőrt keresek.
Olyat aki valóban át tud gyúrni, de úgy hogy közben meztelenül lehetek.
Erre van most szükségem úgy érzem.Egy tetőtől-talpig átmasszírozásra, némi erotikus felhanggal.
Házas vagyok, de azt hiszem hogy van bennem némi biszexuális érdeklődés is, ezért szeretnék egy pasast keresni ehhez a lazításhoz, aki partner ebben.
(Meztelenül masszírozás,nem szex!)
12/14 anonim válasza:
én is férfi svéd masszőr vok ennyi én győztem ti férgek!
13/14 anonim válasza:
Az enyémet igénybe szokták venni.
14/14 anonim válasza:
Én szívesebben mennék férfihoz mint nőhöz. Kitudja mit vált ki egy ellazulás. Egymás között csak nem olyan ciki ha egyáltalán úgy előfordul egy kis ,,baki” 34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!