Mennyiért vállaljak nagyarculat tervezést?
Pályakezdő grafikus vagyok és nincs még mtapasztalatom, hogy mennyiért szoktak vállalni nagyarculat tervezést (kisarculatot is kellene, de annak már tudom az árait). Tud valaki nekem ebben segíteni, milyen árajánlatot küldjek?
Előre is köszönöm!
A nagyarculat az egy cég életében a komplett váltást jelenti. Ennek milliós nagyságrendű is lehet a díja.
ez ilyenkor nem úgy működik, hogy kapsz egy megbízást és tervezgess, hanem meg kell adni a komolyságát, hiszen elég nagy mértékben befolyásolja a cég további imidzsét.
Az ilyen arculatváltásokat komoly megbeszélések előzik meg (ezt kell végigvinned nagyon profin és gyakorlatilag ennek kéred meg az árát, nem pedig a kész grafikáknak és a többi elemnek)
A megbeszéléseken végig kell venni nagyon részletesen az okot, az elérni kívánt célt, és minden egyéb vonzatot.
Ezek a lényeges dolgok, a profi előkészítés. Minél komolyabban teszed meg (az igények és célok felmérését) annál megfelelőbb lesz a végtermék.
Ezért fognak fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!