Az az ismerősöd, akinek a legirigylésreméltóbb a munkája, karrierje, keresete, miket mennyiért csinál a munkahelyén?
Részlet a kérdés kiírás feltételeiből:
"Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:
Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!"
Főleg ne 50 kérdést, mert elolvasni is lusta vagyok, nemhogy válaszolni.
Nem ismerősöm hanem én magamat tudnám említeni.
Nem beképzeltség,de most váltok sokkal jobb bérért,ami nagyon nagyon szép összeg lesz.IT szektorban vagyok,már 4éve dolgozok benne,egyetemet most fogom befejezni.
Sok lemondással járt és jár is,képzem magam megállás nélkül,talpalj tanulj,minél több ember melóját lásd el,minél több értéket teremts a cégnek,ha kell napi 10 órát is dolgozz sőt 12 órát is,amikor új dolgot kellene elvállalni te legyél az első aki elvállalja,így most 5-6 ember munkáját látom el,és olyan tapasztalatra tettem szert,hogy most már nem győzöm a munka ajánlatokat lemondani.
Hobbim:Testépítés,szocializálódás,programozás,nyelvek,ruhák( :) ),
Ezekre jut idő,partner kapcsolatra nem de nem is vágyok semmi komolyra csak ,,hétvégi" nyitott kapcsolatra :)
Kőkemény munka de megéri szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!