Ha megnyernéd az ötöslottót, mire költenéd?
Figyelt kérdés
Ha én:
-2 db ps4
-nVidia gtx 760
-32g ram
-intel core i9
-csomó ps4 játék
-vmilyen ultraluxus Tesla, Lamborghini, Ferrari
-Dísznek elraknék 3kg aranyat
-A többit pedig elraknám bankba
És te mire költenéd
2014. ápr. 2. 18:43
1/8 anonim válasza:
Mindig hülyét kapok az ilyen kérdésektől, mert látszik benne hogy az átlag kis ember mennyire nincs felkészülve hogy ekkora pénzel bánni tudjon.
2/8 anonim válasza:
Befektetném valamibe, vennék egy házat Balatonfüreden, egy 650- es Ktm cross motort, és luxus prostikhoz járnék:)
3/8 anonim válasza:
Befektetném külföldi bankokba, esetleg ingatlanba.
Felmondanék és vidáman élnék belőle életem végéig, talán én is vennék ps-t, de nem ez az elsődleges...
Utaznék a világban, finom kajákat ennék, élményeket gyűjtenék.
4/8 anonim válasza:
Vennék autót, több lakást/házat amit bérbeadnék. Adnék belőle a családnak, rokonoknak, talán néhány barátnak. Megpróbálnék felvásárolni 1-2 jólmenő, még fejlődni képes vállalkozást. Adományoznék egy csomót. Lenne több befektetésem különböző bankokban. Tanulnék még tovább, majd ha nagyon megunom vhol dolgoznék, de nem hajtanám szarrá magam. Utazgatnék.
5/8 anonim válasza:
Ingatlanokat vennék, kiadnám őket. Tárgyakat, kocsit nem vennék, de elutaznék pár szép helyre, ami gyerekkori álmom volt... Utána a többit beteszem a bankba.
6/8 anonim válasza:
Vennék dolgokat olcsón és drágán eladnám őket.
7/8 anonim válasza:
Egy részét szüleimnek adnám, hogy ki tudják fizezni az adósságukat. Másik részét pedig szoftverfejlesztő vállalkozásba fektetném (informatikus vagyok), illetve más befektetésekkel megforgatnám.
8/8 anonim válasza:
Kisebb házat vennék Balaton parton és felújítatnék egy 60 éves 300lóerős amerikai autót.
Többi a bankba menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!