Mit tennél ha a világon te lennél a leggazdagabb ember?
Figyelt kérdés
Ki lenne öngyilkos, depis, vagy vmi idegessége a sok pénz miatt?
Ha én lennék: Összevásárolnám a világ összes számítástechnikai cuccát. :))
#gazdag #világ leggazdagabb embere
2014. ápr. 1. 19:09
11/12 anonim válasza:
Hat en 17L vagyok, sztem legelsonek befejezn a hazunkat,vennek egy regi rolls roycet egy porsche nagy terepjaro kocsit egy c osztalyos mercit feheret belul feher borulesekkel a merci jel a kormanyon gyemantokkal kirakva,meg persze vasarolnek andrassy uton meg becsbe a cartier be chanel stb,es utanna adomanyoznek az sos gyermekfalunak egy csomo penzt meg az allatmenhelyeknek is adnek,es utanna elmennen utazni meg kifizetnej par sztart h talalkozhassak veluk. Kb ennyi.
12/12 anonim válasza:
Senkinek egy szot sem szolnek es elhuznak mint a vadlibak oda ahol olcsobb az elet es lennek magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!