Melyik lenne a legjobb ötlet?
Van egy BA művészeti diplomám. (Nem nem bántam meg, nagyon jó alapműveltséget, széleskörű alkalmazott technikákat ismertem meg)
Hogyan tanuljak tovább, fejlesszem magamat hogy jó munkám legyen?
1, 3D kurzus, mert érdeklődöm a számítógépes grafika iránt
2, fizetés nélküli gyakornoki pozítció valami kulimunka mellett egy grafikai stúdióban
3, tetováló gyakornoknak menni hasonló kondítciókkal
4, hagyni a művészeti szférát és csinálni egy szakmát (fodrász, szakács, cukrász akármi).
Melyik lenne a legokosabb döntés?
"Hogyan tanuljak tovább, fejlesszem magamat hogy jó munkám legyen?"
Tanulj valami normálisat, mondjuk gépészmérnökit.
Ugye viccelsz? Szerinted átmentem volna a művészeti suli gyakorlati felvételijén ha nem tudnék szabadkézzel rajzolni? Ez nem napközi rajzszakkör, úgyhogy igen, tudok rendesen rajzolni is (színtanból, vizkomból, informatikából is át kellett menni...)
Gépészmérnök (orvos, ITs, stb.) nem leszek, mert egyrészt nem érdekel, másrészt nincs hozzá tehetségem. Ezekből amúgyis túlképzés van, mert mindenki ezt akarja csinálni, a csapból is ez folyik. Ha emellé betanulnám is, max közepes lehetnék, és mire végzek, lesz másik frissen végzett, aki sokkal tehetségesebb benne.
Gépészmérnökből és orvosból túlképzés van?
Imádom a gyakorit! :D
"Gépészmérnökből és orvosból túlképzés van? "
Évente jópár orvos végez magyarországon, az más kérdés, hogy nem itt fognak dolgozni. A mérnökkar meg arról híres, hogy felvesz egy csomó embert, aztán ezeknek töredékéből lesz ténylegesen az ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!