Stewardess szeretnek lenni, hogyan? Milziasztok 17 eves lany vagyok. Kozepiskolaba jarok Kozlekedesi szakra. Stewardess szeretnek lenni. Segitenetek par dologba? Tobbi lennt
Kozepiskolaba jarok kozlekedesi szakra, es nagyon erdekel minden a repulokrol. stewardess szeretnek lenni. Kerdesem: milyen kepzes az elfogadott tehat, milyen erettsegi kell? Kell-e egyetem/fosulis vegzettseg?
Es egy problemam lenne... Az egyik fulem (jobb) genetikailag picit maskepp nez ki, mint a normalis ful, ezalatt azt ertem, hogy nem hallok vele nagyon. Ez ugye nem akadaly, hogy stewardess legyek? Jo erokepessegem van, tehat erosnek gondolom magam. Nem vagyok kover, egy atlagos testu lany vagyok. Koszonom elore a valaszokat :)
Gyorstalpalós, fizetős saját képzéseik vannak a légitársaságoknak.
Légitársaság, az ami nincs most itthon, hacsak WizzAirt nem vesszük valahogy bele.
2-3 nyelv társalgási szintű ismerete, jó megjelenés kell mindenképp, hallás nem tudom kizáró ok-e?
A légitársaságok honlapján a carrier menüpont alatt tájékozódj.
Itthon meg talán az Euwork szokott hirdetni állást és képzést.
Lakhelyed szinte biztosra nem itthon lesz, így azzal is számolni kell, meg a repkedésekkel járó egyéb körülményekkel, de összességében anyagilag megérheti.
Ahhh... :(((
Köszönöm a válaszokat... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!