Mennyi most a nettó fizetésed?
Figyelt kérdés
Elégedett vagy vele? Milyen munkakör ill. melyik megyéről van szó?2014. márc. 30. 18:29
21/21 anonim válasza:
Igen, de ehhez kell két nyelv tárgyalóképes ismerete és az, hogy egy nemzetközi irodában dolgozzam nem heti 40 órát.
Egyébként az ügyvédjelöltek tényleg rosszul vannak fizetve, de nekem eddig soha nem kellett minimálbérért dolgoznom.
Szerintem felkészült, angolul tárgyalóképesen beszélő jelöltekből elképesztő hiány van, és én is az alsó sávot keresem annak, amit kaphatnék, de nagyon szeretem a munkahelyem :), és ezért nem akarok váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!