Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi most a nettó fizetésed?

Mennyi most a nettó fizetésed?

Figyelt kérdés
Elégedett vagy vele? Milyen munkakör ill. melyik megyéről van szó?
2014. márc. 30. 18:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Menedzser vagyok nettó 174 000+40 000 ft cafeteria
2014. márc. 31. 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, az igen! Miért van az, hogy aki többet keres, annak több cafetériát adnak?
2014. márc. 31. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kórházi adminisztrátor vagyok.

Havi ~190 órával nettó 84 ezer

Se cafetéria, se utazási támogatás..

2014. ápr. 1. 10:25
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
vicces hogy valaki még havi 550ezerrel sem elégedett.szánalmas.nekem fizetnének annyit egy rossz szót nem szólnék az biztos.abból nem lehet rendesen gyereket nevelni?3éve lettem 18, anyámék 2 gyereket neveltek fel havi 150-200ból.persze hóvégi megtakarítás sosem volt.persze mondanom sem kell hogy külföldre fogunk költözni én a jövőmet véletlen sem itt képzelem el.
2014. ápr. 1. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
93%

7-es válaszoló vagyok.

Nézd 14-es NEM azt mondtam, hogy NEM LEHET gyermeket nevelni az 550 eFt-os nettó keresetemből.

Lehet. Éppen ezért nem kell, hogy ez neked vicces legyen.

Csodálkozom is azon, hogy mi motivál téged arra, hogy ezt ilyen hangnemben megfogalmazd.

Biztos vagyok abban, hogy eltérőek vagyunk, eltérő igényekkel, keresettel, munkakörrel, végzettséggel, családi állapottal stb.

Különbözőek lehetnek a céljaink- de ez így van jól.

Ha figyelmesen olvasod, láttad volna, hogy kb. elégedett vagyok a keresményemmel, inkább a munkaidőn vagy a munkabeosztáson módosítanék szívem szerint- de ez miért baj?

A kérdés arról szólt, hogy elégedett vagyok-e?

A válaszom az volt, hogy nem teljesen.

Én örülök annak, ha más emberek jól keresnek, elégedettek és bizony nagyon összeszorul a szívem, amikor olvasom, hogy pl. tisztességes, szakmáját szerető pedagógus vagy nővér vagy tűzoltó milyen alacsony besorolási bérrel dolgozik áldozatosan. Nekik is legalább az enyémhez hasonló alapkeresetet adnék.

Aki rendesen dolgozik, tanult, elvégzi a munkáját, az megérdemli. Merem remélni, hogy én is ezek közé tartozom.

Nem tartom magamat gazdagnak, sőt kifejezetten jómódúnak sem (bár ennek megítélése is egyénfüggő)- én is sokakkal cserélnék, sokan cserélnének velem is.

Eddig olyan normális, korrekt válaszok érkeztek- ne rontsuk már el fröcsögéssel, irigykedéssel.

Köszi és minden jót neked.

2014. ápr. 1. 11:58
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

...ja és még valami 14-es kedves válaszoló:

én sem 18 évesen kezdtem ennyi alapbérrel :)

Kétségem sincs afelől, hogy a szüleid tisztességes, dolgos, becsületes emberek voltak- már csak az a kérdés, hogy vajon tudod-e ezt a példát követni?

Kívánom, hogy így legyen tényleg akár anyagiakban, akár stílusban :)

Nagy valószínűség szerint meg tudod sokszorozni az esélyeidet, ha picit még tanulsz, szerzel még pár év tapasztalatot.

Sok sikert és mosolygós, szánakozásmentes szép napot kívánok. :)

2014. ápr. 1. 12:20
 17/21 anonim ***** válasza:
köszi.bocs a stílusért de rossz napom volt.igen talán kicsit irigy is vagyok.nekem is van végzettségem amivel jól kereshetnék ehelyett egy gyárban takarítok részmunkaidőben...de pontosan emiatt is megyek külföldre.ott még akár a takarítást is folytatnám.többet fizetnek érte mint itthon a legtöbb vezetői végzettségű embernek.szép estét,éjszakát.
2014. ápr. 1. 23:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Ügyvédjelölt Budapesten, havi 170 nettó, mondjuk elégedett vagyok.
2014. ápr. 3. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:
utolsó! Tényleg ennyit keresel? Valaki éppen arra panaszkodott, hogy őket alig fizetik meg (minimálbér) vagy nem is kapnak semmit, csak "tanuljanak inkább"
2014. ápr. 3. 20:45
 20/21 anonim válasza:
Kb.220-250e Ft/hó. Kelet-Magyarország,pénzügyi szektor,csoportvezető,sok év tapasztalat. Átlag heti 50 óra munka. Helyi viszonylatban ez jó fizetésnek számít,ha innen nézem,akkor elégedett vagyok vele. Viszont kb.3 ember munkáját végzem,és a munkámon kívül szinte semmire nincs időm. Ha ezt nézem,akkor nem vagyok elégedett.
2014. ápr. 3. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!