Mennyi most a nettó fizetésed?
Kórházi adminisztrátor vagyok.
Havi ~190 órával nettó 84 ezer
Se cafetéria, se utazási támogatás..
7-es válaszoló vagyok.
Nézd 14-es NEM azt mondtam, hogy NEM LEHET gyermeket nevelni az 550 eFt-os nettó keresetemből.
Lehet. Éppen ezért nem kell, hogy ez neked vicces legyen.
Csodálkozom is azon, hogy mi motivál téged arra, hogy ezt ilyen hangnemben megfogalmazd.
Biztos vagyok abban, hogy eltérőek vagyunk, eltérő igényekkel, keresettel, munkakörrel, végzettséggel, családi állapottal stb.
Különbözőek lehetnek a céljaink- de ez így van jól.
Ha figyelmesen olvasod, láttad volna, hogy kb. elégedett vagyok a keresményemmel, inkább a munkaidőn vagy a munkabeosztáson módosítanék szívem szerint- de ez miért baj?
A kérdés arról szólt, hogy elégedett vagyok-e?
A válaszom az volt, hogy nem teljesen.
Én örülök annak, ha más emberek jól keresnek, elégedettek és bizony nagyon összeszorul a szívem, amikor olvasom, hogy pl. tisztességes, szakmáját szerető pedagógus vagy nővér vagy tűzoltó milyen alacsony besorolási bérrel dolgozik áldozatosan. Nekik is legalább az enyémhez hasonló alapkeresetet adnék.
Aki rendesen dolgozik, tanult, elvégzi a munkáját, az megérdemli. Merem remélni, hogy én is ezek közé tartozom.
Nem tartom magamat gazdagnak, sőt kifejezetten jómódúnak sem (bár ennek megítélése is egyénfüggő)- én is sokakkal cserélnék, sokan cserélnének velem is.
Eddig olyan normális, korrekt válaszok érkeztek- ne rontsuk már el fröcsögéssel, irigykedéssel.
Köszi és minden jót neked.
...ja és még valami 14-es kedves válaszoló:
én sem 18 évesen kezdtem ennyi alapbérrel :)
Kétségem sincs afelől, hogy a szüleid tisztességes, dolgos, becsületes emberek voltak- már csak az a kérdés, hogy vajon tudod-e ezt a példát követni?
Kívánom, hogy így legyen tényleg akár anyagiakban, akár stílusban :)
Nagy valószínűség szerint meg tudod sokszorozni az esélyeidet, ha picit még tanulsz, szerzel még pár év tapasztalatot.
Sok sikert és mosolygós, szánakozásmentes szép napot kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!