Van munkanélküli HR-es? Náluk hogy zajlik egy állásinterjú?
Ugyanúgy zajlik, mint egy nem hr-esnél. :D
A volt kolléganőm HR-es, és őt vittem be a jelenlegi cégemhez. Egy másik HR-essel beszélgetett.. pont ugyanúgy mint velem, aki tök más pozícióra jelentkeztem.
"A volt kolléganőm HR-es, és őt vittem be a jelenlegi cégemhez."
Tehát így. Sógor/koma/haver alapon.
Interjú:
"Üdvözlöm, hadd mutassam be cégünket... Ön mit kérdezne a helyemben?"
Úgy zajlik, ahogy bármilyen más pozíciónál. Kérdezgetnek általános dolgokat (végzettség, szakmai tapasztalat), előfordulhatnak tesztek, szituációs gyakorlatok.
DE én is sokszor azt látom, hogy ismerősök kerülnek be HR-esnek és ilyenkor nincsenek nagy tesztelések.
Ötös, ez jó :-)
Ne bántsátok a 2-t, sajna igaza van!
Csak úgy felmerült bennem ez a kérdés. Mert a HR-es nemcsak az állásinterjús kérdéseket ismeri, hanem azt is tudja, mik rájuk a megfelelő válaszok!
De úgy megnéznék egy ilyen állásinterjút élőben... :D
"Mert a HR-es nemcsak az állásinterjús kérdéseket ismeri, hanem azt is tudja, mik rájuk a megfelelő válaszok!"
Azért nem annyira. Mindenki tudja, hogy az emberek a pénzt akarják. Az összes többi csak mese. De el kell játszani, igény van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!