Mit csinálsz ha éppen már hánynál az egésztől?
Bele vagyok fáradva ebbe a munkakeresős játékba.
Az önéletrajzomnak már legalább 30féle verziója ismert. Motivációs levél írásból már expert vagyok. A várost már úgy ismerem mint a tenyerem, mert annyi helyre hívtak. A sablon kérdéseket már kívülről fújom...
Hát itt tartok.
Te voltál már így? Hogy lehet ebből ép elmével kimászni?
1. átnézetném a CV-met hr tanácsadóval, karriertanácsadóval, hátha az az oka, h nincs munkád, h nem tökéletes a CV.
2. megpróbálnék magamba nézni, mit szúrok el...Az angolom nem jó? Nosza, nekifexek a nyelvnek. Szakmai hiányosságok? Akkor a szakmának stb.
3, kapcsolatokat keresnék a fentieken túl, mert 90%ban csak ismeretség útján lehet elhelyezkedni, sok a kamu álláshirdetés és az olyan is, ahol előre megvan a nyertes.
Én 2 évig kerestem állást, 2 egyetemi diplomával, 2 nyelv ffokkal, igaz 45 feletti nő vagyok, és nálam inkább a korom volt az, ami miatt elutasítottak. Mndnehova fiatalt, meg max 5 év gyakorlattal rendelkezőt kerestek. Feladtam a pályázatosdit. Most ismerős útján sikerült álláshoz jutnom.
A 2 év alatt 440 pályázatot adtam be,már írtam őket, mert már magam se tudtam mikor, hova pályáztam. És közben sokat sírtam, nélkülöztem, lefogytam....elfogyott minden tartalékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!