Mit tanácsoltok ezzel a munkával? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.Április 1től bejelentenek 4órába,de 8órát kell dolgozni.Ezzel nincs is gond.De megkérdeztem,hogy 4vagy 8órás bért nézik.A válasz az volt,hogy 4órát fizetnek csak.Takarítói állásról van szó ahol csak 2en vagyunk váltásban.Hétvégén is kell dolgozni ami csúsztatott pénzt jelent vagy semmit nem fizetnek.Mit tegyek érdemes elválalni?2014. márc. 27. 17:42
1/3 anonim válasza:
Le kellene fektetni előre a feltételeket, számokat - lehetőleg nem szóban. Szeretsz ingyen dolgozni? Itt a lehetőség.. Én értem félre a kérdést vagy tényleg ez a kérdés?
2/3 anonim válasza:
Magyarul dolgoznek-e 8 orat 4 oras minimalberes fizetesert? NEM.
Inkabb keress tovabb, van itt munka, csak xar a fizetes, de ennel lehet jobbat is talalni.
3/3 anonim válasza:
Figyelj, rém egyszerű.
Van 100.000 forintod mondjuk.
Én megveszem tőled 50.000 forintért, ideadod?
Ugye hogy nem.
Na kb. ennyit ér ez a "munka" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!