Avon tanácsadónőnek mi a feladata, hogy lehet regisztrálni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 17:24
2/3 anonim válasza:
Kapod a katalógust, szétosztod, leadod a megrendelését és az eladott áruk összértéke függvényében kapsz árkedvezményt.
Egy ideig csináltam, de csak annyi volt a hasznom, hogy a magam számára rendelt dolgok szinte ingyen voltak. De az meg, hogy elvittem a megrendelt termékeket, meg a katalógust, több benzint vitt el. Nekem nem érte meg. EGy barátnőm körmözik, a vendégek körében mutatja a katalógust, és a következő körmözés alkalmával adja oda a termékeket. Úgy megéri, mert "semmit" nem kell csinálnia és van belőle egy kis extra bevétel. De havi 8000 ft-nál többre ne számíts, ha csak nem extra nagy családdal és ismerősi körrel rendelkezel, akinek nincs Avon tanácsadónője.
3/3 anonim válasza:
Azon kívül hogy a katalógus ár és a nagyker ár közötti különbség a tied ami tényleg nem nagy összeg, főleg ha magadnak is sok terméket rendelsz; mindig van valami amit nagyon olcsón meg tudsz rendelni magadnak. Én nagyon szeretem csinálni, nekem nagyon sokat adott az AVON. Ha szeretnél tanácsadónő lenni és Pest megyében laksz írj bátran, várom a jelentkezésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!