Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem lehet regisztrálni...

Miért nem lehet regisztrálni a paypal számlámra a bank kártyám?

Figyelt kérdés

mindig ez jön ki...

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. Your card billing address needs to match your PayPal street address.

Már nem tudom,hogy mit írjak be már mindent meg próbáltam. Válaszotokat előre is köszönöm.

2014. jan. 24. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert nem minden típusú bankkártyát fogadnak el, csak a dombornyomásos jó nekik.
2014. jan. 24. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia nekem olyan van mastercard os dombormyomott mindig a biztonsági kódot kéri és az sem jó nekik soha
2014. jan. 24. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztonsági kódnak ugye a kártyá hátoldalán található 3jegyű számot adod meg?
2014. jan. 24. 15:32
 4/4 Hintalow ***** válasza:

Saját névre szól az a kártya?

Csak mert az van az üzenetben, hogy nem egyeznek a megadott adataid a számlázási címmel.

2014. jan. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!