20 éves lány vagyok, két szakmával és nem találok munkát, mi tévő legyek?
Telefonrol irok!
Pincer es mixer szakmam van,ahol lakom egy kisebb varos sehova nem keresnek uj munkaerot. Leginkabb pultos szeretnek lenni, egyszer kerestek pultost valahova hiaba adtam be az obeletrajzomat senkit nem erdekelt. Egyszer pedig magamtol elmentem a kozeli szorakozohelyre hogy nem szeretnenek alakalmazni,akkor meg is engedte a fonok hogy dolgozzak egy estet, en mindent beleadtam nagyon porogtem,pedig mar nagyon faradt voltam,meg a kollegakkal is probaltam baratkozni megse hivtak vissza . Nagyon el vagyok keseredve,mert a szuleim nem nagyon tudnak penzzel ellatni es nekem egyre nagyobb szuksegem lenne fix jovedelemre.
Próbálj ki több szórakozó helyet. Nem baj ha nem sikerült az első, majd a következővel több szerencséd lesz.
+Elmondhatod magadról, hogy estét már kiálltál :)
tapasztalatot kell szerezni. én ajánlom így nyár közeledtével a balatont. én siófokon dolgoztam tavaly nyáron pincérként (bár nekem nincs képesítésem, csak tapasztalatom volt korábbról). kapsz tapasztalatot, ki is fizetnek,és szállás,étkezés negyed évre megoldva. sokat kell dolgozni, napi 12-14 órát,és nincs szabadnap, de legalább amit keresel,az beosztva elég a következő szezonig.
ha már van tapasztalat,akkor lehet gondolkodni külföldi munkákban is.
esetleg még olyan opció van,hogy beszélgess a volt pincéres oszttársaiddal, biztos sokuknak van állása,és így a jó idő közeledtével jönnek az esküvők,szükség van beugrósokra. a te vlt gyakorlati helyeden is kérdezősködhedsz,hogy néha nem-e kell kisegítő munkaerő
Koszonom a valaszokat. Fel fogom keresni az osszes szorakozohelyet es beajanlom magam hatha felvesznek. En is a nyarban remenykedem,hogy akkor esetleg tobb munka lehetoseg lesz. Kulfoldi munka pedig maga lenne a csoda,ha kimehetnek!
A balatonra te hogy jutottal ki? Akkor eleg sok penzt kereshettel,ha ilyen sokaig katartott. Nekem egy baratnom volt tavaly balatonon,de o azt meselte,hogy alig keresett.
Hajóra nem szeretnél menni? Mert kisvárosban se pincért, se mixert nem nagyon keresnek, max. pultos lehetnél, de gondolom nem az az életcélod, hogy a sarki kocsmában hallasd az alkeszok siralmait.
Esetleg más, adminisztrációs, irodai, stb munkában nem gondolkodsz?
Igazabol nem eletem vegeig szeretnek ebben a szakmaban dolgozni,csak egy fel evre kellene megszednem magam valamennyire,mert tovabb fogok tanulni meghozza orvosi a cel,jelenleg is arra keszulok. De mint irtam a szuleim penzen nem elhetek addig es ha tanulni fogok is csak az alap szuksegleteimre elegendo penzt fogok toluk kapni. Ezert szeretnek egy idore fox keresetet amit felretehetnek a kesobbiekben meg persze mint irtam ne teljesen a szuleimen eljek.
Azert a szakmamban szeretnek elhelyezkedni mert mashoz nem is igazan ertek.. Hajora csak nyaron mennek most meg itt kell munkat talalnom mert keszulok biologia erettsegire ami nem sokara lesz.
próbálkozz tovább, nincs más lehetőség.
ez van amikor "jobban élünk mint 4 éve"
Előtte soha nem volt gondom az elhelyezkedéssel, mióta ez az orbán fattyú van meg elhelyezkedni sem tudok úgy lehúzta ezt az országot.
De elég a politikából, tényleg nem tehetsz mást, menni kell míg nem akad valami, nincs idő siránkozni, ez a jómód nem adatik meg manapság az embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!