OKJ-s Logisztikai ügyintéző szakmával milyen esélyem van elhelyezkedni?
Nem főiskolán végeztem, csak felnőttképzésben.
A képzés feltétele érettségi volt.
A bizonyítványban ezek a modulok szerepelnek:
-Marketing ésPR alapismeretek
-Logisztikai ügyintéző speciális feladatai
-Ügyvitel, üzleti adminisztráció
-Veszélyesáru ügyintéző
-Áruterítés
-Anyagbeszerzés
Nincs diplomám, sem nyelvvizsgám, és már 8 éve gyárakban dolgozom operátorként.
Azért ezt a szakmát választottam, mert szeretnék kitörni.
Ezenkívűl még van OKJ-s bizonyítványom bolti eladóiból is, de abban még nem dolgoztam.
Milyen esélyem van munkát találnom?
Ezzel a végzettséggel a következő poziciókat tudod megpályázni: kereskedelmi ügyintéző/adminisztrátor, logisztikai ügyintéző/adminisztrátor , szállítmányozási üi/adm, beszerző, vevőkapcsolattartó, raktári adminisztrátor.
Mindenképpen kell hozzá a nyelv, vagyis sokkal nagyobb esélyed van elhelyezkedni, mert ritka az olyan logisztikával foglalkozó cég, ami csak hazai berkekben van jelen.
Kitartással-minden szakmába vágó meghirdetett pozicióra kell jelentkezni, előbb-utóbb felvesznek. Nekem anno 9 hónap alaltt sikerült, habár előtte én sima adminisztrátor voltam. Esetleg a Veszélyesáru ügyintézőnél, ha külön levizsgázol több esélyed lehet, mert az nem annyira gyakori.
Lehet hogy hazabeszélek, de szerintem is inkább itt keresgélj, mint a bolti eladói végzettségeddel, mert itt van előrelépési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!