Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 12 éves gyerek hogyan...

Egy 12 éves gyerek hogyan szerezhet pénzt legálisan?

Figyelt kérdés
Én egy 12 éves átlagos gyerek vagyok. 1 különbséggel: Nem szeretem azt, hogy apa vett nekem telefont anyától kaptam egy tízest stb. (ezek nem igazak). Hol tudnák én dolgozni/pénzt keresni?

2014. márc. 13. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehol.
2014. márc. 13. 19:15
 2/5 anonim válasza:
irj privátot tudok segiteni.
2014. márc. 15. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

péniszt olvastam :D

kerekedett is a szemem :D

2014. márc. 15. 14:59
 4/5 Predator14004 válasza:

Csókolom hentes bácsi kérek egy kiló péniszt XD

Na komolyan attól függ.Amennyiben kapsz valamennyi pénzt a sulibaba abból jó lehet ha takarékoskodsz azontúl szomszéd bácsinak akárkinek vállalhatsz kisebb munkákat hasonló elven gondolkozz mert 12 évesen nem igazán lehet máshogy pénzt keresni.

De ne feledd legvégső esélyként még mindig ott van az hogy találd fel a teleportáló szerkezetet és megveszem tőled 5.000 forintért (alkudható) :D

2014. ápr. 1. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Másolom egy hasonló kérdésre tett válaszomat:

"Tudtommal legálisan csak művészeti ágon szerezhetsz pénzt - rajz eladással, pályázatokkal stb.-stb. Vagy pedig programozással. Pl. készítesz egy játékot, aminek van fizetős része. Persze bevétel csak akkor van, ha tényleg jó játékot hozol össze akár egyedül, akár csoportban. Ja és nem feltétlenül csak játék programozásra gondolok, szerintem weboldal programozással is lehet ilyen fiatalon pénzt keresni."

2015. jan. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!