Nektek mennyi a havi keresetetek? Lent
Hányan vagytok egy háztartásban? Mennyit kerestek összesen? Víz,gáz,villany,telefon,(internet)re mennyi megy el?
Kb. értéketek írnátok külön-külön?
135K (otthoni maszek 5000ft-50000ft)
115K fizu
12200 családipótlék
2 éves gyerek
új építésű (6éves) 111 hasznos nm2 anyag nem kispórolva 13700ft a gáz 22 fok (17volt rezsicsökkentés előtt)
villany 7k
víz 6k
net 1990
havi mobilszámla 2x 3500ft dominósok vagyunk.
Gázolaj 27k ebből a cég térít 16K-t 22K-ból járok be dolgozni a többi magáncélra megy el.
éves kiadások
autó bizt 25K
autó szervíz 35K
autó telj. adó 27K
szemét és kommunális 32K
ketten vagyunk, az össz havi bevételünk 350e ft (én közgazdász, párom pincér).
vidéken élünk, az albérleti díj egy garzonra 25ezer, rezsi megáll egy 20asból télen is (össz 22 nm2 a lakás),kocsira kb20ezer/hó.
jelenleg havi 200ezret tudunk félretenni, ebből szeretnénk egy lakást venni,és majd családot alapítani
ketten vagyunk, hitelmentes lakás.
a rezsi egy hónapban 50e körül mozog, ebben kk, víz, villany, net, fűtés van.
külön kasszán vagyunk, nekem jobb hónapban megvan a 150, a páromnak fix 180 a jövedelme.
az én megtakarításaim 30 rugót visznek el egy hónapban, neki asszem csak 15.
ő törleszti a diákhitelt, az nem tudom pontosan mennyi.
ezen kívül mindenki magának fizeti a telszámlát, munkahelyi kajálást, ruhát, stb-t.
a lényeg a lényeg hogy kölcsönkérni sosem kellett még, de megnézzük mire költünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!