Spar-on én is gondolkoztam de egyenlőre megnézem a tesco-t ha felvesznek bár csak addig kell meló ameddig sulim van..
Voltam énis diákként pár napot a tesco-ba de annyira nem volt rossz, voltam már rosszabb helyen is mint pl a Jász Plasztik, Electrolux..
Köszi a válaszokat!!
2014. márc. 4. 09:24
12/13 anonim válasza:
Ha esetleg valaki ezeket olvasva gondolkozna a Tescón: a négyes válaszoló aki nagyon optimista és jól hangzik amit mond az azért van, mert Ő egy központos, ez 100%. A központban úgy tudják, hogy minden úgy megy, mint ahogy azt Ő leírta. De a valóság meg pont az amit előtte nagyon részletesen kifejtett egy normális, reálisan látó dolgozó. Pl. bemennek-e az árufeltöltők a raktárba. Elvileg nem, a csoportvezető dolga rendet tartani, az árut kivinni és behozni a raktár ajtótól és -ig. Gyakorlatilag ezt minden árufeltöltő megteszi, mert a csoportvezető is tölt egy vagy több sort. A hátsó területet működtető munkatárs azaz a targoncás pedig kb. akkor száll ki a targoncából amikor szünetre megy, egyébként a kisujját meg nem mozdítja, hozzáteszem, hogy nem tudom dolga-e, de én még nem láttam targoncázáson kívül mást csinálni. Szóval a Tescóban elvileg van egy jól kitalált és normális munkahelynek feltüntető rendszer, gyakorlatilag ez lehetetlen így mindenki csinál mindent. A komissiózást is a töltők csinálják. Az egésszel az az egyetlen nagy gond ami sok kis gondot szül, hogy iszonyatosan le van korlátozva a munkaerő mennyisége. Kitűnő munkahely lenne a Tesco, ha minden úgy lenne ahogy a nagyok elképzelték, de ehhez több emberre lenne szükség. Pl. hogy a csoportvezetőnek ne kelljen töltenie is. Lehetne több töltő is így lenne idő a komissiózásra is. Láttam olyat is ahol a planosok töltöttek keményen. És túlóra is igencsak van, főleg ha látogatás lesz! Szóval egy a gond, hogy spórol az emberrel a Tesco ezért sokkal több mindent kell csinálnia egy töltőnek.
2015. jan. 23. 11:14
13/13 anonim válasza:
A hozzászólásom megírásakor egy bevárosi boltban dolgoztam, előtte több másik BP-i áruházban voltam. De nem a központban.
Igen, van, ahol nem a folyamat szerint dolgoznak, de ezt senki nem követeli meg, csak a helyi vezetés okolható érte.
Egy dologban tudok egyet érteni veled - kevés az ember. Ez tény. De ha már valaha dolgoztál mondjuk Lidl-be akkor nagyon gyorsan átértékelnéd a "kevés" jelentését :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!