Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bank (vállalti referens) vagy...

Bank (vállalti referens) vagy könyvelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Világ életemben azért tanultam, mert bankban szerettem volna dolgozni és sikereket elérni. Főiskola utolsó félévében sikerült gyakornoki pozícióban elhelyezkedni egy bankban, azonban a válság miatt nem tudtak felvenni. Utána sikerült egy könyvelőirodában elhelyezkednem, ahol már 2 éve dolgozom. A két év alatt egyre nagyobb felelősséget kaptam és szépen haladok előre, szerencsére a könyvelés teljes folyamatában részt tudok venni, a fizetésemmel is elégedett vagyok (De az igazság az, hogy nagyon unalmasnak találom...) Munka mellett nyelvet tanulok és év végére a mérlegképes könyvelői végzettségem is meglesz.

A napokban kaptam egy hívást a volt főnökömtől (bank), hogy üresedés van a vállalati referensi pozícióra és rám is gondolt.

Annak ellenére, hogy mindig is ez volt az álmom egy kicsit elbizonytalanodtam a jelenlegi gazdasági helyzetben. Nem tudom mi tévő legyek. Aki jártas a témában és esetleg mindkét helyen megfordult kérem adjon valamilyen tanácsot! Előre is köszönöm. Pedro.

2014. febr. 28. 10:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!