Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan, hogy betanított...

Létezik olyan, hogy betanított főnök?

Figyelt kérdés

Egy állami gépipari profilú cégnél vagyok és a főnöknél ki van téve a falra az oklevele, hogy 2010-be lett gépész üzemmérnök, 2013-ba meg megcsinálta az MSc-t. Egyébként meg báli zenész volt. Nem tudom, hogy mi volt az előélete, mert nem régen vettek fel ide. Lehet valaki bejuttatta, és azért kellett neki a diploma? Mert mondtak olyan sztorikat, hogy még javába voltak vizsgái, mikor már el volt döntve, hogy ő jön oda főnöknek.

Eleve nem is értem, hogy a zenész szakmából hogyan lehet átjönni egy 200+ fős műszaki profilú társaság élére.

2014. febr. 27. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Megbízással sok mindent lehet.

Nem egy ilyen ismerősöm van.

Egyébként ez még a jobbik fajta, mert legalább levizsgázott.

Vannak akik 8 általánossal meg érettségivel osztják az észt.....

2014. febr. 27. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:

nem kell diploma ahhoz, hogy valaki főnök legyen. attól lesz valaki főnök mert érti a dolgát és jól tud szervezni, irányítani.

Persze az esetedben mivel állami cég, ezért valószínű, hogy csókos, semmi több.

2014. febr. 27. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Na azert legyen mar egy altalanos felkeszultsege a szakteruleten keremszepen.....nem lehet mindent megoldani emberismerettel meg tesztoszteronnal
2014. febr. 27. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

honnan tudod, h nem értett a gépészethez 2010 előtt is?

Nagyon nehezen értik meg emberek, hogy nem a papír határozza meg a tudást.

2014. febr. 27. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
a betanitott fonokot ugy hivjak hogy stroman.
2014. febr. 28. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Hiányosan adtad meg az infókat a kérdésedben!

Mikortól a főnököd? (Lehet meglepő dolgot fogok írni, de nem mindegy!)

Milyen területen vezető?

2014. febr. 28. 08:17
 7/8 A kérdező kommentje:

3 honapja vagyok a cégnél, a csávóka max néhány éve lehet főnök, ha a diplomáit nézem, akkor 3-4 év maximálisan, de lehet az is, hogy csak 2013 óta van.

Ez egy gépipari profilú vállalat, elsősorban karbantartás-üzemeltetés a tevékenység jellege (városi infrastruktúra egy szelete).

Na és a főnök ennek a cégnek a vezetője. Gondolom mivel állami cég, ezért tulajdoni részesedése ebből kifolyólag nincs.

abban a témában, hogy nem a papir határozza meg a tudást, nekem az a véleményem, hogy nem igazán tudnám elképzelni, hogy pl egy Bosch-nál vagy Audinál főmérnök legyen egy géplakatos végzettségű ember, vagy olyan mérnök, aki ilyenolyan nevenincs főiskolát végzett max.

2014. febr. 28. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Tehát végzettsége szerint már 2010-től lehetne főnök, hiszen ekkor már "gépész üzemmérnök" volt!

Nem értem, akkor most mi a gondod?

2014. febr. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!