TĂśrvĂŠnyes ez?

Figyelt kérdés
3 ĂŠve dolgozom egy cukrĂĄszdĂĄban. HĂĄrom havonta van szerzĂľdĂŠs kĂśtĂŠs. Meddig teheti ezt? VĂŠgtelensĂŠgig? Ha majd terhes leszek nem fog Ă­gy vĂŠdeni semmi simĂĄn csak nem kĂśti meg a kĂśvetkezĂľ munkaszerzĂľdĂŠsem?

2014. febr. 26. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Törvényes.
2014. febr. 26. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

dolgoztam egy helyen, 6 hónapos próbaidő volt kikötve. Próbaidőre bruttó 670Ft os órabér, próbaidő után bruttó800Ft os órabért ígértek. mikor lejárt a próbaidő, akkor papíron kiléptettek, majd vissza, ugyancsak 6 hónapos próbaidővel. Mindenkivel ezt csinálták. Akinek nem tetszett, az mehetett.

Törvényes? havi 80e Ft nettóból szerintem senkinek nincs kedve pereskedni egy multicéggel aminek évi 2 milliárd eurós tiszta bevétele van.

2014. febr. 26. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nem feltétlen, sőt esetedben szerintem egyáltalán nem

[link]

2014. febr. 26. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval.

Hiába mondják azt, hogy megteheti, ha a jó erkölcsbe ütköző az amit tesz, akkor már nem biztos.

Tehát szinte 100 %-os eséllyel indulna a dolgozó a munkáltatóval szemben egy munkaügyi per esetén. Lehet, hogy munkahelyed nem lenne utána - legalábbis nem ott - de ugyanazokat a juttatásokat megkapnád, amelyek egy munkáltatói "rendes" felmondás esetén megilletne.

2014. febr. 26. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!