Vannak itt olyan emberek akik mernének netes melot vállalni?
Szóval , ha lenne egy tuti jó
amibe neked nem fizetni
hanem neked fizetnek
Ti mernétek ?
MlM?
Mit is takar ez?
Nagyjából azt, hogy bizonyos termékeket nekem kéne másoknak reklámoznom finoman szólva, rá kell beszélnem őket, hogy vegyék meg, és én ebből kapnék jutalékot.
" Egy MLM vállalkozásban mindenki a saját hálózatát építi fel a nulláról. Bármikor kezdi is el az illető a munkát ugyanakkora esélye van egy nagy hálózat kiépítésére, mint annak aki már évek óta tagja a hálózatnak. Abban az esetben ha valaki egy tag alatt nagyobb hálózatot épít fel, mint ő maga, akkor az alsó tagnak a bónusza is nagyobb lehet, mint a felette lévő tagé. Sőt olyan eset is előfordulhat, hogyha az felső tag elhanyagolja az üzletépítést, hogy a felső tag nem jogosult az alsó tag hálózatából semmilyen bónuszra."
Ez nagyon olyan mint a piramis....
Tudod ebből sok pénz nem lesz, és itt nem milliókra hanem csak pár ezer forintra gondolok. De annál több lesz az a mondat amit hallani fogok, hogy
- na menj a jó büdös a**dba..
vagy rosszul tudom, és nem ez a MLM?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!