16 éves vagyok munkát szeretnék vállalni, hétvégenként. Van rá esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok, vendéglátós iskolába járok, vendéglátóipari ágazaton tanullok, tehát igazából ugy mindent tanulok, pincérkedem, pultosnak is tanulok, szakács is leszek valamennyire. Nagyon érdekel a mixerkedés meg igazából minden ami a vendégltással kapcsolatos és szeretnék egy szórakozóhelyen pultosként dolgozni hétvégenként! nem azért mert pénzre van szükségem, hanem csak mert egyszerűen tanulni szeretnék és abba dolgozni ami engem érdekel. Rendelkezem egészségügyi könyvvel is! szóval kérdésem az lenne hogy szerintetek van rá esélyem hogy felvesznek dolgozni, vagy erre van külön szabályzat?? Kérem aki ért hozzá az ide irjon vagy privátba, segítségeteket előre is köszönöm !! :D2014. jan. 2. 22:10
1/4 anonim válasza:
16 éveseknek nem nagyon szoktak pultos/mixer munkákat ajánlgatni. Ha van ismerős akinek van valami bárja vagy ilyesmi akkor ott próbálkozz, de azért ne várj pénzt.
18 éves kortól legális az ilyen típusú meló, vagy főállásba vagy diákmunkásként. Az iskolaszövetkezetek is általában nyáron tudnak ilyen munkákkal szolgálni.
De hajrá, hátha összejön és felvesznek valahova, az a lényeg azt csináld amit szeretsz :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, :D Igen ismerösőm a tulaj, és nincsenek egyenlőre még nagy igényeim csak az is jólenne ha ott valami munkát kapnék a pultban egyenlőre.hanem is italkészités, akkor csak italok raktározása, hűtő feltöltés stb.. csak hogy mégis vendéglátós közegbe dolgozzak :D
2014. jan. 2. 23:19
3/4 anonim válasza:
Na akkor előnyben vagy :) majd úgyis szépen feltornázod magad, aztán ha tudják, hogy megbízható vagy, akkor elképzelhető, hogy később is alkalmazni fog az illető :D
4/4 A kérdező kommentje:
Remélem,Köszönööm!! :D
2014. jan. 2. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!