Szerintetek ez megéri?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez megéri vagy álljak tovább? Jelenleg az a munkám hogy egy nagy gyárban, cégnél kell 12 órán át keresztül hulladékokat nagyon sok ketrec kartonokat fóliákat, nejlonokat, műanyagokat, stb.. kell bálázni, tömöríteni. Elég kemény fizikai munka, szerintetek ez megér nettó 100 ezer forintot,? vagy álljak tovább pizzafutárnak, vagy targoncásnak 130-150 ezer forintért. CSak azért kérdezem mert nem tudom hogy melyik a könnyebb, a bálázás amit jelenleg csinálok, vagy a targoncás, vagy pizzafutár, amiben még nem dolgoztam.2014. febr. 20. 22:13
1/2 anonim válasza:
A targoncás jó meló, ha csak nem kell hűtőzni, mert -30 fokban sz.r dolgozni. Pláne nyáron. Nem bírja a test a röpke 60 fokos eltéréseket.
A pizzafutár meg messze nem keres 130-150 nettót. Inkább feleennyit, szerencsés esetben.
2/2 anonim válasza:
A bálázás miért nehéz? Milyen géppel dolgozol? Én tescoban báláztam, de nem volt annyira fárasztó azért (normál fizikummal rendelkezem).
Pizzafutárként felejtsd el ezt a pénzt, manapság nagyon keveset keresnek, bejelentés nuku vagy minimálbér, és csak a szivatás van. Targoncázáshoz pedig nem árt targoncás OKJ, és némi tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!