Megéri gazdaságinformatikusnak menni főiskolára?
Gazdaságinformatikusnak szeretnék menni, de kíváncsi lennék rá, hogy megérné-e és hogy mennyi lenne a fizetésem miután végeznék a fősulival?
Előre is köszönöm!
108 600 Forint meg 20 000 Forint Katijegyben, így fogják hívni az Erzsébet utalványt mikor végzel. Lesz két gyereked és egy házad, kocsit sajnos nem tudsz majd venni. Látok még a jövőben sok pénzt és szerencsét, csak meg kell élned.
Ha jó munkahelyet találsz sok fizetésed lesz, ha jó szakember leszel találsz könnyen jó munkát. Ha jó ismerőseid akkor a szak/emberség nélkül szegnyalással is sokra viheted. Szeretnéd amit csinálni fogsz gazdaságinformatikusként vagy nem ? Ez sokkal jobb kérdés és meg is lehet válaszolnod. A kérdésedre senki nem fogja tudni a választ. Ki tudja mi lesz 5 év múlva. Lehet nem lesz szükség gazdaságinformatikusra.
Hat ha az egymillios kezdö fizetes nem felel meg akkor inkabb ne.
Tanulj melle nyelveket es irany külföld.A többiek meg csak durrogjanak itthon.
Miért, mi a baj a ZSKF-el?!
Én jártam oda is, meg a Corvinusra is. Elárulom, a tantárgyak kb. felénél ugyanazok a tanáraim voltak és ugyanazt a könyvet kérték, mint a BCE-n, ugyanazokkal az elvárásokkal.
Azért mert egy felsőoktatási intézmény "fiatal" és nincs 100 éves múltja, még nem jelenti azt, hogy rossz. Ez egy elég primitív hozzáállás.
Amúgy meg a kérdésre válaszolva, mindenképpen megéri.
"egy munkáltató sem akadt ki, hogy ott is tanultam"
"ott IS", szerencsére máshol is, ezért nem akadtak ki..
Oda jártál vagy honnan tudod ilyen részletesen a dolgokat? Maradjunk annyiban, hogy mindenhol lehet tanulni és mindenhol lehet tenni az egészre. A Corvinusra is járnak idióták és kerülnek ki olyanok, akik az élethez is hülyék. Ugyanez az ELTE-re is vonatkozik és még lehetne sorolni.
Az intézmény közel sem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!