Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri gazdaságinformatikusnak...

Megéri gazdaságinformatikusnak menni főiskolára?

Figyelt kérdés

Gazdaságinformatikusnak szeretnék menni, de kíváncsi lennék rá, hogy megérné-e és hogy mennyi lenne a fizetésem miután végeznék a fősulival?

Előre is köszönöm!

2014. febr. 10. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

108 600 Forint meg 20 000 Forint Katijegyben, így fogják hívni az Erzsébet utalványt mikor végzel. Lesz két gyereked és egy házad, kocsit sajnos nem tudsz majd venni. Látok még a jövőben sok pénzt és szerencsét, csak meg kell élned.

Ha jó munkahelyet találsz sok fizetésed lesz, ha jó szakember leszel találsz könnyen jó munkát. Ha jó ismerőseid akkor a szak/emberség nélkül szegnyalással is sokra viheted. Szeretnéd amit csinálni fogsz gazdaságinformatikusként vagy nem ? Ez sokkal jobb kérdés és meg is lehet válaszolnod. A kérdésedre senki nem fogja tudni a választ. Ki tudja mi lesz 5 év múlva. Lehet nem lesz szükség gazdaságinformatikusra.

2014. febr. 10. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Megéri, jó kezdőfizura számíthatsz, a többi rajtad múlik.
2014. febr. 10. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
A BSC-vel kitörölheted gazdinfón. Bár nem kell attól félni hogy el is végzed szvsz.
2014. febr. 10. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Hat ha az egymillios kezdö fizetes nem felel meg akkor inkabb ne.

Tanulj melle nyelveket es irany külföld.A többiek meg csak durrogjanak itthon.

2014. febr. 10. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hová. Corvinusra, SZTE-re igen. ZSKF-re nem annyira...
2014. febr. 11. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért, mi a baj a ZSKF-el?!

Én jártam oda is, meg a Corvinusra is. Elárulom, a tantárgyak kb. felénél ugyanazok a tanáraim voltak és ugyanazt a könyvet kérték, mint a BCE-n, ugyanazokkal az elvárásokkal.

Azért mert egy felsőoktatási intézmény "fiatal" és nincs 100 éves múltja, még nem jelenti azt, hogy rossz. Ez egy elég primitív hozzáállás.

Amúgy meg a kérdésre válaszolva, mindenképpen megéri.

2014. febr. 11. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Előzőnek: nekem semmi bajom a ZSKF-fel, de hát nem is engem kell meggyőznie egy ZSKF-esnek sem, ha munkát keres :-)
2014. febr. 11. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Aha értem, érdekes módon eddig egy munkáltató sem akadt ki, hogy ott is tanultam. Na de nem fogok veled veszekedni.
2014. febr. 11. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
43%

"egy munkáltató sem akadt ki, hogy ott is tanultam"

"ott IS", szerencsére máshol is, ezért nem akadtak ki..

2014. febr. 11. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Oda jártál vagy honnan tudod ilyen részletesen a dolgokat? Maradjunk annyiban, hogy mindenhol lehet tanulni és mindenhol lehet tenni az egészre. A Corvinusra is járnak idióták és kerülnek ki olyanok, akik az élethez is hülyék. Ugyanez az ELTE-re is vonatkozik és még lehetne sorolni.

Az intézmény közel sem minden.

2014. febr. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!