Szülők! Ahol legalább az egyik nagyon jól (> 500 000 nettó) keres, mivel foglalkizik? Alkalmazott vagy saját vállalkozás?
A férjem is ilyen jól keres, gépészmérnök.
Jelenleg tervezőmérnök egy multinál. Ott kb. mindenki így keres, sőt, a projektvezető mérnökök még többet is. (A vezetőkről ne is beszéljünk...)
Alkalmazott a cégnél mindenki.
Gépészmérnökök, villamosmérnökök nagyon jól keresnek, bár ezzel az információval nem mész sokra, ha két év gyed alatt akarsz valamire jutni. :)
Szerintem nincs erre ilyen recept, különben mindenki ezt csinálná. :P
Élelmiszeritermelésben termelési vezető.
A főnöke az igazgató is alkalmazottnak számít, mert élelmiszerlánc, ő 1,5 m-t visz haza
"abba a poziba már ìgy nem tudok visszamenni"
Miért ne? Nekem 3 gyerekem van, és pont ilyen pozícióban dolgozom..
", s közben örököltem is sok milliós adósságot"
Erről egyszerűen le kellett volna mondani.
A kérdésre úgy alapvetően pedig: semmire nem mész azzal, ha megmondom, hogy IT szektorban dolgozik a párom. Azért keres ennyit, mert kisgyerek kora óta programozik, már 12 éve ez a munkája, mesterképzése van és kiváló referenciái a világ vezető cégeitől.
2 év alatt nem fogod ezt felépíteni.
"Az örökségről meg annyit, hogy nyilvàn oka van annak, hogy ìgy alakult, ennyire senki se hülye :) "
Bocs, hirtelen pedig annak tűntél. Mégis mi oka lehet annak, hogy több milliós adósságot örökölsz és kéred is?
"Annál a cégnél meg senkit (!) se vesznek vissza az eredeti helyére. Ennyire egyszerű. "
Úristen, akkor másik pozícióra kell jelentkezned? Mint bármelyik másik halandó ember?
Vigyázz, le ne törjön a körmöd.
"És képzeld van diplomám is több, pont egy gazd.info is akad. "
Érdekelne, hogy mit csináltál tanulás helyett, ha gazdinfóval nem tudsz boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!