Szülők! Ahol legalább az egyik nagyon jól (> 500 000 nettó) keres, mivel foglalkizik? Alkalmazott vagy saját vállalkozás?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 22:05
1/22 anonim válasza:
Mindketten csak majdnem ennyit keresünk (400+), de azért gondoltam, válaszolok a kérdésedre. Alkalmazottak vagyunk.
3/22 anonim válasza:
Férjem orvos.Ő keres ilyen jól.
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 1-2, arra lennék igazából kìváncsi, hogy milyen területen, ha publikus persze.
2014. febr. 18. 22:22
5/22 anonim válasza:
Az elsõ vàlaszolótòl kèrdeznèm,hogy hol lehet alkalmazottkènt 400000ft-ot keresni Magyarorszàgon? Nem irigylem töletek,de megàll az eszem!Ennyit kapnànk havonta úgy èreznèm nyertünk a lottón!
Pàrom:95ezret keres,èn gyeden vagyok,kapok 50ezret+csalàdit.
6/22 anonim válasza:
Férjem orvos, 600-700e Ft körül hoz haza, én közgazdász vagyok és "csak" 350-et keresek.
7/22 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén miért èrdekel ennyire. Nekem 250-300 körül volt a nettóm egy multicégnél, középvezetői szint aljàn. Viszont lettek gyerekeim, abba a poziba már ìgy nem tudok visszamenni, s közben örököltem is sok milliós adósságot. Tehát mindenképp kell vmit tennem, új terület, saját vállalkozàs, és van 2 évem kb, amikor már vmi ilyen szintű jövedelemre lesz szükségem, hogy túléljünk.
2014. febr. 18. 23:00
8/22 anonim válasza:
Adósságot csak akkor örökölhetsz, ha igényt tartasz az örökségre. Egyszerűen le kellett volna mondani az örökségről és akkor nem terhel semmi. Nem tudom ezt utólag meg lehet-e tenni.
9/22 anonim válasza:
#1 válaszoló vagyok.
Mindketten a diplomáciában dolgozunk.
10/22 anonim válasza:
Ismertségi körben van bankszektorban dolgozó (pénzügyi matematikus) na ő 400 felett kap alkalmazottként. Amúgy az IT szektorban is jól lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!