Bébiszitter kérdés! Milyen órabérben vigyáznak általánosságban három két éves kisgyermekre?
Azért ezek az 1500 per gyerek per órás válaszok kicsit durvák. Normális egyetemistát keresel és 900 per óra áron elvállalja simán a 3 gyereket és örül, hogy nem 500 ért kell McDonald'sban vagy Tescóban dolgozni, sokkal nehezebb melót.
Hogy találsz normális, megbízható egyetemistát? Ez egy másik kérdés ;-) de bőven van ilyen.
Fúúú hát kedves utolsó, egy szakképzett gyermekfelügyelő igenis jóval többet tud, mint aki sehol nem tanult erről. Én pl. csecsemő-és gyermeknevelő vagyok, tanultam a gyermekek megfelelő élelmezéséről, fejlesztéséről, milyen játékokkal foglalhatom le a különböző korú gyermekeket, a gyermekek gondozásáról (pelenkázás, csecsemő fürdetés stb...), és mindenekelőtt tanultam elsősegélynyújtást is... Bocsánatot kérek az OFF-ért, de erre muszáj volt reagálnom.
A kérdésre válaszolva szerintem a minimum összeg szigorúan hétköznap kb. óránként 1000-1200ft; egész nap 5500-6000ft; az éjszakai felügyelet pedig minimum 1500ft óránként... Én ezt tartom reálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!