Mik a tapasztalatok szavazat gyűjtő munkákról?
Figyelt kérdés
Ma hívott egy nő,hogy ha érdekel itt a városban meg környéken szerezzünk 500 aláírást két héten belül. egy új pártnak. és nettó 200 ezret lehet keresni vele. valakinek esetleg tapasztalata? mennyire hiteles ez? nem sok mindent akart elmondani telefonba a hölgy. kicsit sántít nekem ez a dolog.2014. febr. 17. 18:12
1/2 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki jelölt lehessen, valóban 500 támogató aláírást kell összeszednie valóban 2 héten belül. Ha ez megvan, akkor az illető jelöltté válik, és megkapja az egymillió forintos kampánytámogatást. Tehát elvileg megvan a pénz, bár valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy ez a nettó kettőszázezer így teljesen legális volna. Persze nem értek hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
elég szétszórt hölgy aki ajánlotta ezt a munkát. nyilván sok a dolga. de 2 napja beszéltünk telefonon. és ahhoz képest még semmi konkrétumot nem mondott. nekem kell hívnom stb. hol ott ő kérte adataimat meg mondta hogy hív ma délelőtt. elvileg én mennék be a választási irodába ma,de várnom kell,mert felhatalmazás kell hozzá,és a hölgy hívja majd az irodát. és utána mehetek a papírokért. de ez még mindig nem történt meg.
2014. febr. 19. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!