Ki ismeri a GDI internetes munkát? Van egy nő aki nagyon szimpi és neki bevált elvileg! Nektek mi a véleményetek, erről az otthon ülős munkáról?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 15:34
1/6 anonim válasza:
Megnéztem a 'cég' honlapját, hát apám azt tudom mondani ne legyél fogyatékos. Ezt a butaságot csak egy értelmi fogyatékos eszi meg.
2/6 A kérdező kommentje:
és valaki valami olyan otthoni munkát tudd ami be is vált ?
:/
2014. febr. 17. 16:06
3/6 anonim válasza:
Azt áruld el, hogy ha van egy nő, aki neked szimpatikus, és állítása szerint neked tud segíteni, akkor miért a gyakori előtt ülő, számodra nem biztos, hogy szimpatikus olyanok véleményét kéred ki, akik BIZTOS, hogy nem tudnak neked segíteni...
4/6 A kérdező kommentje:
talán azért mert bárki jól megtudja játszani magát?
jártam már hasonlóan....
2014. febr. 17. 21:16
5/6 anonim válasza:
Ebben tévedsz, nem is kicsit. Engem ugyanis nem fűz érdek ehhez az "üzlethet", mig ezt a szimpatikus nőt igen.
A cég honlapja olyan szinten van amit egy 11 éves hozna össze rosszabb napjain. Semmi más mint egy piramis játék és még azt sem lehet mondani hogy szép csomagolásban, mert annyira gagyi hogy hihetetlen.
6/6 anonim válasza:
"talán azért mert bárki jól megtudja játszani magát?"
Hja, hát igen, ha nem bízol benne, miért is kerül szóba, hogy együtt dolgoztok?
"A cég honlapja olyan szinten van"
Amúgy melyik ez a weboldal, ami olyan igénytelen? Melyiket nézted? Linket ide, én nem láttam még az oldalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!