Van bevált otthon készíthető cukorpaszta receptetek gyantázáshoz? 1-2 interneteset próbáltam, de nem jöttek be.
Figyelt kérdés
Köszi. :)2013. máj. 7. 15:54
1/1 anonim válasza:
2 pohár cukor + fél pohár víz + negyed pohár citromlé aránnyal szoktam.
Összeöntöm, nagy lángon főzöm amíg el nem kezd habzani, aztán kicsire kell venni és miután már átlátszó az egész cucc akkor mindig ellenőrizni kell az állagát, mert bármikor jó lehet. Ellenőrizni úgy tudod ha egy cseppet kiszedsz belőle egy tányérra mindig és megtapizod hogy nyúlós-e már. Ha túlfőznéd akkor kemény lesz, olyankor tenni kell bele vizet és főzni tovább. Gyakran előfordul, én szinte mindig túlfőzöm, de aztán jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!