Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi bruttó 120000 ft egy...

Havi bruttó 120000 ft egy gyárban 3 műszakban. Lehetséges hogy ennyire kevés?

Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 11:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
23éves vagyok:)
2014. febr. 17. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
hát fgyi... nekem a 105 ezer ft-os alapbérre 3 műszakba a délutános+éjszakai pótlék (igazából este 6 és reggel 6 között 30% plusz egy 0-20 ezer ft közötti teljesítmény pótléknál jött ki nettó 90-100. ugye attól függően hogy a teljesítmény pótlék hogy jött ki a csoportnak.
2014. febr. 17. 17:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! hát remélem,hogy azért a 90-95 meglesz.
2014. febr. 17. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:
21%
Nullák vagytok! Pontozzatok le, de ez semmit nem változtat a valóságon, a rinyálásotokon a szar, ócska életeteken, fájlaljátok csak magatokat!! Odadörgölőztök valahova, aztán hó végén tartjátok a markotokat! Közben pedig a családotokon vezetitek le az ideget, mert a munkahelyen mélyen be kell nyalni!! Ócska ringyók vagytok mind!
2014. febr. 17. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
6%
De jók lesztek nekem is, ilyeneket fogok alkalmazni, akik eladják a lelküket szarért, és tűzbe mennek a cégemért, hogy megkapják a kis alamizsnájukat!! Én közben pedig dúskálok, és a lányom 16. szülinapjára yachtot fog kapni abból, amit belőletek nyerek, miközben ti lepusztultok! A HR-esem pedig fényesre fogja nyalni a seggeteket, hogy érezzétek mennyire meg vagytok becsülve, és elhigyjétek, hogy valakik vagytok! Minden tehetségetek gyümölcse, amit az irodám falai közt teremtetek az enyém lesz, és akkor váglak ki benneteket, amikor nekem tetszik! Ettől pedig rettegni fogtok, és bármilyen jellemtelenséget elkövettek majd, hogy nehogy megtörténjen! Szép jövőt, SENKIK
2014. febr. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!