Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hétfőn már megkaphatom a...

Hétfőn már megkaphatom a szerződést? és a munkaügyinek vissza kell fizetnem pénzt?

Figyelt kérdés
1 éve voltam munkanélkuli és a kozpont ki kozvetitett egy takarito állásra de onnan tanfolyamra kuldtek minket de én kozbe hatarozatlan idore kaptam dszerzodest es avn uj munkahelyem igy vissza kell fizetni a tanfolyam árát? ma voltam proba napon és mondták hogy holnap is menjek de a kolléganom rogton kapott szerzodest de mivel hétvége van igy hétfon kapok
2014. febr. 15. 15:18
 1/1 anonim válasza:
Ezeket a tanfolyamokat mukaszerződéssel lehet csak elhagyni ha van ilyen szerződésed és mész vele.. nem kell fizetned.. tudom mert én is jártam hasonló cipőben! elvileg elég a 3 hónapos szerződés.. de a 6 hónapos jobb . sok sikert !
2014. febr. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!