Mit csinál a gazdaságinformatikus?
Vagy közgázra menj, vagy infóra, ne menj erre a szakra mert mindkettőből csak az alapokat adja.
"Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a gazdasági informatika szakon nagyon jó általános IT szakembereket képeznek, akik iránt gyenge kereslet van a piacon"
Előző: bocs, de S. L. egy tökkelütött idióta, régóta figyelem a tevékenységét, IT témában én nem tőle kérnék tanácsot.
A kérdés meg picit naiv, a világ nem úgy működik, hogy elvégzem a gazdaságinformatikus szakot (gondolom innen fúj a szél), majd gazdaságinformatikusként fogok dolgozni. Lehet, hogy fejlesztőként fogsz elhelyezkedni, lehet, hogy könyvelőként, lehet, hogy tesztelőként, de az is lehet, hogy csak napszámos munkát fogsz találni a diplomával a kezedben.
A GI végzettség a legtöbb jól fizető fejlesztői állásnál sokkal hasznosabb, mint a matekkel agyontömött programozó-informatikus-mérnök szakok. A legfontosabb, hogy egyetem mellett képezd magad, ne csak az legyen a tarsolyodban, amit az egyetem adott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!