Ismer valaki Corvinuson (vagy máshol) végzett gazdaságinformatikust, akinek jó helyen, jó pozícióban sikerült elhelyezkedni?
Köszi a választ.
Honnan származik ez az információd?
Nekem minden programozni tudó ismerősöm minimum nettó 300ezret keres.
Van egyébként egy munkatársam, aki Corvinus gazdinfón végzett, de ő már kb. 10 éve a pályán volt mint programozó, amikor elvégezte, szóval ő nem a gazdinfó szak által lett sikeres, hanem a programozói tehetségével.
Nekem legalább 5 ismerősöm végzett ott. Én is majdnem oda jelentkeztem. Abból 1 lett sikeres, de azért nem 300 nettó a valóság, hanem 300 bruttó. Ami igencsak nagy különbség.
További 4-en a fentebbi opciók közül válogatnak.
Ismét köszi!
A 300 nettó valóban nem kezdőfizetés, de 4-5 év tapasztalattal már reális, sőt helyenként még 400-450 nettó is. (Közvetlen, közeli ismerősöm - Budapest)
Egy ismerősöm végzett ott, ő a Nokiánál (és otthon éjjel-nappal, vendégségben laptoppal) egész nap robotol kódokat írva havi biztos nem 100 nettóért.
2 évig viszont nem talált munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!