Ti meddig dolgoynatok takaritonokent? 10hetes kismama vagyok savval, floraszeptel es hipoval dolgozok? elmehetek e tappenyre ha kerem a dokit h irjon ki?
Ha csak tudod, kérd ki magad. Én is takarítónő vagyok-külföldön, itt nincs olyan, hogy táppénzre kiírnak a terhesség miatt, ilyen helyzetbe se. 2. vetélésemen vagyok túl és nem tudom, hogy azért e, mert takarítónő vagyok:( Kivizsgáltatásra nincs esély. Ha tehetném, váltanék melót és nem vállalnám be a terhességet takarítónőként. Már van egy egészséges lányom, vele nem takarítónőként dolgoztam.
Így én azt tanácsolom, kérdezd meg.
Én meg egy festéküzem mellett dolgoztam (tehát nem is ott, hanem amúgy egy szimpla irodában), de amikor a dokinak mondtam, hogy folyamatosan jön át a hígító és festékszag, közölte, hogy azonnal menjek táppénzre, és ne szippantsam be ezeket a vegyszereket, ha nem muszáj.
Úgyhogy egy felelősségteljes dokit kérni sem kell, csak el kell mondanod, hogy vegyszerekkel dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!