Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Be vagyok jelentve nyolc...

Be vagyok jelentve nyolc órába de a munkáltatóm nem tud munkát biztosítani. Hány órát dolgozhatok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát így kb semmit
2014. febr. 15. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést. Van egy munkaszerződésed napi 8 órára 8-16 óráig. Akkor te szépen bemész és várod az utasítást, hogy mit csinálj. Ha nincs munka akkor ücsörögsz 8 órát majd hazamész. Neked ennyi a dolgod és a felelősséged.
2014. febr. 15. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

A helyedben látványosan pakolásznék, próbálkoznék a feletteseknél hogy segíthetek-e valamiben, nehogy a végén kirakjanak.

Nálunk leépítéskor azokat tették el elsőnek, akik akár 1 percet is látszólag unatkoztak.

Persze ha "betonozott" hely akkor azt csinálsz amit akarsz, nekem is van főnök ismerőse kollégám, aki 8 óra helyett bent van 4-et, de addig is sétálgat, újságot olvas, recepteket nyomtat, mást hátráltat a munkában.

Szóval helyzetfüggő hány órát vagy bent és (nem) dolgozol.

2014. febr. 15. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Én se nagyon értem a kérdést.

Ha a munkáltató nem tud munkát biztosítani, és felment a munkavégzési kötelezettséged alól úgy, hogy nem kell ezt az időt a munkahelyeden tölteni (láblógatással), akkor máshol akárhány órában munkát tudsz vállalni. És nem azért, mert itt megengedik, hanem azért, mert ott el tudod látni a feladatodat, mivel nem kell a "főmunkahelyeden" tartózkodnod.

2014. febr. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!