Van esély egyáltalán így állást találni?
Figyelt kérdés
Elég sok helyre elküldtem már az önéletrajzom e-mailen keresztül, de eddig egy helyről kaptam csak választ, hogy már betöltötték az állást. A többi helyről még ennyire se méltattak. Szóval van esély egyáltalán arra, hogy így állást találjon az ember, hogy elküldi az önéletrajzát a meghirdetett állásokra? Vagy mit kéne csinálni? Bemenni személyesen érdeklődni? De úgy vagyok vele, hogy ha valaki azt akarná, akkor odaírná azt, hogy jelentkezés módja személyesen. Vagy nem?2014. febr. 14. 17:23
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Egyébként pécsi vagyok.
2014. febr. 15. 01:09
12/16 Solitude válasza:
Az, hogy Budapesten 1 hónap alatt lehet munkát találni, csak akarni kell, a legnagyobb marhaság amit mostanában olvastam!
13/16 anonim válasza:
8-as: a korábbi munkahelyemnek semmi köze a közigazgatáshoz, és attól, hogy nincs semmi értelme mégis megcsinálták, meghirdették az állást és még interjúztattak is, holott már megvolt kié az állás.
14/16 anonim válasza:
Bp-en még mindig jóval gyorsabban lehet munkát találni DE Magyarország sajnos még mindig nem egyenlő Budapesttel az agglomerációban lakó 2,5millió emberen kívűl még van másik 7,5 az országban
15/16 anonim válasza:
ok, bocs hogy nem találtam ki hogy hol lakik pontosan a kérdező.
próbáltam pár hasznos tanácsot adni, biztatni szegényt, de egyeseknek még ez is baj.
igen, 2 évvel ezelőtt kb 1 hónap alatt találtam a képzettségemnek, tapasztalatomnak megfelelő tisztességes, bejelentett állást.
milyen képesítéseid vannak, kedves kérdező? van egy pécsi ismerősöm, megkérdezem tud-e neked valamilyen munkát.
16/16 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Pályakezdőként meg még rosszabb. Ismerőseim Pesten 2 hónap alatt átlagban találtak munkát, még ha nem is olyat, ami tökéletes, de legalább fizet. Kelet-Magyarországon még rosszabb a helyzet. Itt jó esetben közmunkára hívnak be. Minden állás, amit a környék cégeinél hallottam azt protekcióval töltötték be. engem is megkerestek már ilyennel, de volt valaki, akinek nagyobb volt a protekciója és ő került be. Ennyi sajnos. Én a fentebb írtakkal szemben azzal vigasztalom magam hogy legalább ez is van és hogy nem azért nem hívnak, mert rossz lennék, hanem mert találnak jobbat. Sajnos még 1 éve végeztem, így csak diákmunkás tapasztalatom volt így meg nem kellettem senkinek. A közmunkással már talán valamennyire, de így is ismerős kell. Ráadásul sok munkáltató nagyon trágár választ tud visszaírni, sajnos ilyenbe is ugrottam már bele a minap. De ez van, próbálkozom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!