Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esély egyáltalán így...

Van esély egyáltalán így állást találni?

Figyelt kérdés
Elég sok helyre elküldtem már az önéletrajzom e-mailen keresztül, de eddig egy helyről kaptam csak választ, hogy már betöltötték az állást. A többi helyről még ennyire se méltattak. Szóval van esély egyáltalán arra, hogy így állást találjon az ember, hogy elküldi az önéletrajzát a meghirdetett állásokra? Vagy mit kéne csinálni? Bemenni személyesen érdeklődni? De úgy vagyok vele, hogy ha valaki azt akarná, akkor odaírná azt, hogy jelentkezés módja személyesen. Vagy nem?

2014. febr. 14. 17:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Egyébként pécsi vagyok.
2014. febr. 15. 01:09
 12/16 Solitude ***** válasza:
58%
Az, hogy Budapesten 1 hónap alatt lehet munkát találni, csak akarni kell, a legnagyobb marhaság amit mostanában olvastam!
2014. febr. 15. 07:25
 13/16 anonim ***** válasza:
8-as: a korábbi munkahelyemnek semmi köze a közigazgatáshoz, és attól, hogy nincs semmi értelme mégis megcsinálták, meghirdették az állást és még interjúztattak is, holott már megvolt kié az állás.
2014. febr. 15. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Bp-en még mindig jóval gyorsabban lehet munkát találni DE Magyarország sajnos még mindig nem egyenlő Budapesttel az agglomerációban lakó 2,5millió emberen kívűl még van másik 7,5 az országban
2014. febr. 15. 12:34
 15/16 anonim ***** válasza:

ok, bocs hogy nem találtam ki hogy hol lakik pontosan a kérdező.

próbáltam pár hasznos tanácsot adni, biztatni szegényt, de egyeseknek még ez is baj.

igen, 2 évvel ezelőtt kb 1 hónap alatt találtam a képzettségemnek, tapasztalatomnak megfelelő tisztességes, bejelentett állást.

milyen képesítéseid vannak, kedves kérdező? van egy pécsi ismerősöm, megkérdezem tud-e neked valamilyen munkát.

2014. febr. 15. 16:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen. Pályakezdőként meg még rosszabb. Ismerőseim Pesten 2 hónap alatt átlagban találtak munkát, még ha nem is olyat, ami tökéletes, de legalább fizet. Kelet-Magyarországon még rosszabb a helyzet. Itt jó esetben közmunkára hívnak be. Minden állás, amit a környék cégeinél hallottam azt protekcióval töltötték be. engem is megkerestek már ilyennel, de volt valaki, akinek nagyobb volt a protekciója és ő került be. Ennyi sajnos. Én a fentebb írtakkal szemben azzal vigasztalom magam hogy legalább ez is van és hogy nem azért nem hívnak, mert rossz lennék, hanem mert találnak jobbat. Sajnos még 1 éve végeztem, így csak diákmunkás tapasztalatom volt így meg nem kellettem senkinek. A közmunkással már talán valamennyire, de így is ismerős kell. Ráadásul sok munkáltató nagyon trágár választ tud visszaírni, sajnos ilyenbe is ugrottam már bele a minap. De ez van, próbálkozom tovább.
2014. febr. 16. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!